Στέφανος Κασσελάκης: Η on camera αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες λόγω της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος διεκδικεί με πάθος και ενθουσιασμό αυτή τη θέση, έχοντας κερδίσει πολλούς υποστηρικτές, ενώ, παράλληλα, δεν λείπουν οι επικριτές του.

Σήμερα είναι η ημέρα που η Έφη Αχτσιόγλου, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς και ο Στέφανος Τζουμάκας διεκδικούν την ψήφο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ,

μιας και οι κάλπες έχουν ανοίξει από πολύ νωρίς το πρωί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε να μιλήσει για τον Αλέξη Κούγια

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη και εκείνος παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ρωτήθηκε και για τον Αλέξη Κούγια.

«Δεν έχω άγχος για την εκλογική διαδικασία και αυτό γιατί ξέρω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έθεσα υποψηφιότητα. Δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου, εγώ μιλάω απευθείας στον κόσμο και ακόμα κι αν χάσω, ξέρω ποιος είμαι.

Ξέρω το έργο που θέλω να προσφέρω, όλα όμως είναι στην κρίση του κόσμου. Υπάρχει ανάγκη από μια μοντέρνα και προοδευτική κοινωνία», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όταν η συζήτηση πήγε στον Αλέξη Κούγια, τότε ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει και αποχώρησε: «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ. Γεια σας».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της! Βίντεο

 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

 Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη σύντροφό μου είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα