Ανθή Βούλγαρη για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση»

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», η Ανθή Βούλγαρη εξέφρασε on air το παράπονό της για τον νέο υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος εξήγησε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, όμως εκείνος δεν της σήκωσε το τηλέφωνο και της έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τη αν μπορεί να την καλέσει αργότερα. Η δημοσιογράφος απάντησε θετικά, ωστόσο δεν έλαβε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα,

γεγονός που την ενόχλησε.

«Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”.

Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… Τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Ανθή Βούλγαρη.

Σήμερα (1/9), με αφορμή ένα καινούργιο βίντεο που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media, η Ανθή Βούλγαρη αναφέρθηκε εκ νέου σε εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης έκανε καινούργιο βίντεο. Θυμάσαι χθες που σου είπα το παράπονό μου ότι δεν σηκώνει το τηλέφωνο και τα σχετικά; Δεν με πήρε ποτέ. Βγήκε και έκανε ένα καινούριο βίντεο. Why Stefanos? Why Stefanos?

Προφανώς δεν είναι μόνο ένα το πλάσμα σαν τα κρύα τα νερά, που τον έχει πάρει τηλέφωνο. Είναι κι άλλα τα πλάσματα. Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση για τον Κασσελάκη», είπε η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Απαντά για τη Σάσα Σταμάτη -«Τι σόι συγγνώμη είναι αυτή μετά από δύο χρόνια…»

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Η τρυφερή ανάρτηση

Αθηνά Καμπάκογλου: Ξεσπά κατά της ΕΡΤ -«Τι επιδιώκει η διοίκηση; Να με στείλει στο ψυχιατρείο;»

Keywords
Τυχαία Θέματα