Μπέσσυ Αργυράκη για τις πυρκαγιές: «Είναι πολύ άσχημο να χάνεις το βιός σου, το έχω ζήσει»

Αυτές τις μέρες όλοι έχουμε συγκλονιστεί με τις πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα μας και έχουν κάψει τεράστιες δασικές εκτάσεις, ζώα και κατοικίες ανθρώπων που δούλεψαν σκληρά και πάλεψαν να αποκτήσουν.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε την Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία με αφορμή όλο αυτό τον εφιάλτη που ζούμε και αυτό το καλοκαίρι, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο σπίτι που έχασε εκείνη από την πυρκαγιά πριν 2 χρόνια.

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμουν

πολύ επιφυλακτική εάν θα τραγουδήσω, γιατί κι εγώ όπως και όλη η Ελλάδα συμπάσχει με αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι τραγικό, το οποίο απ’ ό,τι θυμάστε το έχω βιώσει κι εγώ πριν από 2 χρόνια στον Πευκενέα, που κάηκε το σπίτι μας. Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα να χάνεται το βιός μιας ζωής από τη μια στιγμή στην άλλη», εξομολογήθηκε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε στο ενδεχόμενο να τη δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σε κάποιο talent show.

«Μου είχε γίνει μία πρόταση αλλά επειδή έχω μπει σε μία διαδικασία να κάνω το επόμενο βήμα στην πολιτική και να κατέβω στην Περιφέρεια, δεν θα μπορέσω», απάντησε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το αν θα έβλεπε θετικά μια τηλεοπτική συνεργασία με την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα τόνισε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, διότι είναι δίπλα σε μία δασκάλα (Ναταλία Γερμανού), που εάν την παρακολουθεί και μαθαίνει από αυτήν, θα έχει πάρα πολύ καλή συνέχεια. Εγώ την ήθελα στο τραγούδι αλλά είναι αρκετά έξυπνη για να αποφασίσει πού θέλει να είναι».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media -«Ανέβασα μια κατσαρίδα και μια κοπέλα μου απάντησε…»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Βίκυ Καγιά ήταν ωραία Barbie, τώρα είναι η μαμά της Barbie»

Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα ελάφια στα καμένα της Μάνδρας -Η δημόσια καταγγελία

Keywords
Τυχαία Θέματα