Ελένη Δήμου: «Οι θρησκείες έχουν δημιουργηθεί για να φοβούνται οι άνθρωποι»

Η Ελένη Δήμου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» στο Action24, όπου παραχώρησε μια πολύ όμορφη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναΐς Νέγκα.

Κάποια στιγμή στο πλατό, μάλιστα, έπαιξαν και ένα πολύ γνωστό τραγούδι της ερμηνεύτριας, το «Δεν Πιστεύω». Τότε, η Ελένη Δήμου κλήθηκε να σχολιάσει το κομμάτι της πίστης και της θρησκείας.

«Δεν πιστεύω σε ό,τι δεν βλέπω, σε ό,τι δεν είναι φανερό. Πιστεύω με έναν διαφορετικό τρόπο, ότι ο άνθρωπος κουβαλάει μέσα του έναν μικρό Θεό και είναι θέμα θέλησης να πετύχει κάποια πράγματα, να αποβάλει

τον φόβο.

Γιατί θεωρώ ότι οι θρησκείες έχουν δημιουργηθεί για να φοβούνται οι άνθρωποι. Για να μπορούν να μην καταφεύγουν σε τεράστιες αγριότητες, που τελικά δεν το κατάφεραν.

Βλέπουμε ότι και χειρότεροι έγιναν οι άνθρωποι και στο όνομα της πίστης έκαναν τα χειρότερα εγκλήματα. Δεν πιστεύω σε αυτά που δεν βλέπω», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media -«Ανέβασα μια κατσαρίδα και μια κοπέλα μου απάντησε…»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Βίκυ Καγιά ήταν ωραία Barbie, τώρα είναι η μαμά της Barbie»

Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα ελάφια στα καμένα της Μάνδρας -Η δημόσια καταγγελία

Keywords
Τυχαία Θέματα