Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων των δίδυμων στην Αντίπαρο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι τρισευτυχισμένοι καθώς την Παρασκευή 23/6 οι κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, είχαν τα γενέθλιά τους.

Οι μικρές πριγκίπισσες του ερωτευμένου ζευγαριού έκλεισαν 2 χρόνια ζωής και γι’ αυτό οι περήφανοι γονείς τους τούς ετοίμασαν ένα πολύ ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων στο σπίτι που μένουν προσωρινά στην Αντίπαρο.

Στο πάρτι έδωσαν το παρών οι γιαγιάδες των κοριτσιών και πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού, με την Χριστίνα Μπόμπα να δημοσιεύει σήμερα Σάββατο 24/μερικά σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Συγκεκριμένα,

η περήφανη μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και μερικά βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της Αριάνας και της Φιλίππας, συνοδεύοντάς τα με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Εχθές τα κορίτσια μας έγιναν 2 χρόνων και μου φαίνεται απίστευτο! Σα χθες θυμάμαι τα δυο μικρά μωράκια που τώρα είναι κοριτσάκια, που περπατούν και μιλούν ακατάπαυστα. Να σας βλέπουμε χαμογελαστές είναι η μεγαλύτερή μας ευτυχία!

Με τον ανεξάντλητο ενθουσιασμό σας, το πείσμα σας, τα παιχνίδια σας, τη φαντασία σας κάθε μέρα είναι γιορτή για εμάς! Χρόνια πολλά στα πλάσματα που έδωσαν το βαθύτερο νόημα στη ζωή μας! Ας συνεχίσουμε να γελάμε, να μοιραζόμαστε αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί, να αγκαλιαζόμαστε και να μας εμπνέετε καθημερινά», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)



Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη -Φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη φιλία του με Κατσούλη και Ρουμελιώτη -«Δεν θέλω καμία σχέση»

Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη: Αυλαία για το Open Weekend -«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα