Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του συζύγου της -«Σε ευχαριστώ που με αγάπησες»

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Το πρωί του Σαββάτου 24/6 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, με τη Δέσποινα Μοιραράκη να είναι φανερά συγκινημένη.

«Τους πρώτους μήνες ήμουν σαν χαμένη. Ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα τεράστια η απώλεια του πολυαγαπημένου συζύγου μου, του Γιαννάκη μου, του αντρούλη μου. Η σχέση που είχαμε ήταν μοναδική. Ήταν σχέση – ζωής, είχαμε

μοναδικό δέσιμο. Εύχομαι σε όλους να βρουν μια σχέση σαν αυτή που είχαμε με τον άνδρα μου.

Τώρα υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα στη ζωή μου που προσπαθώ να διαχειριστώ. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει από τη στιγμή που υπάρχω να κρατηθώ και να είμαι καλά. Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες», είχε εξομολογηθεί η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λίγους μήνες αφότου έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος.

Δέσποινα Μοιραράκη -Το μήνυμα στα social media για την επέτειο θανάτου του συζύγου της

Αμέσως μετά το ετήσιο μνημόσυνο, η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής «Cash Or Trash» προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στα social media με αφορμή τον έναν χρόνο που λείπει από το πλάι της ο Γιάννης Κοντούλης.

«24/6/2022, 24/6/2023. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Ναύαρχε μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου ευχαριστώ το Θεό που ήρθες και γέμισες τη ζωή μου με ευτυχία έστω και για τόσο λίγο (15 χρόνια). Σε ευχαριστώ που με αγάπησες. Καλό Παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Miraraki (@despina_miraraki)


Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη -Φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη φιλία του με Κατσούλη και Ρουμελιώτη -«Δεν θέλω καμία σχέση»

Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη: Αυλαία για το Open Weekend -«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα