Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Νέα κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους -Φωτογραφίες

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 5,5 χρόνια κοινής πορείας. Παρά τον χωρισμό τους που έγινε γνωστός στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Παρότι πλέον δεν είναι μαζί, προτεραιότητα του ζευγαριού παραμένει φυσικά η μικρή Ada, η οποία έχει μπει στη ζωή τους τα τελευταία χρόνια και σκόρπισε απέραντη χαρά στη ζωή τους. Μπορεί η υιοθεσία της μικρής να αποτελούσε επιθυμία της σχεδιάστριας ρούχων, όμως ο Τζώνη Καλημέρης τη στήριξε και στάθηκε στο πλευρό και των δύο.

«Είναι πολύ

καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε έναν κύκλο, δεν μου αρέσει να συζητώ για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με τη Χριστίνα και μια χαρά είμαστε και με την Ada, την βλέπω πάρα πολύ συχνά. Χθες ήμουν από’ κει. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρη, δεν έχει αλλάξει κάτι», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Λίγους μήνες μάλιστα μετά τον χωρισμό τους, οι δυο τους έκαναν μια νέα κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της αδερφής του Τζώνη Καλημέρη, Αννίτας. Συγκεκριμένα, η Αννίτα Καλημέρη παρουσίασε πριν μερικές μέρες την πέμπτη ατομική έκθεση, όπου το πρώην ζευγάρι έδωσε το παρών μαζί με την μικρή Ada.

Μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες: 


Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Εύη Δρούτσα: Ενοχλημέτη με την Καίτη Γαρμπή στον αέρα του J2US -«Δεν θα τα πάμε καλά…»

Σύλβια Δεληκούρα: «Έμεινα έγκυος στους έξι μήνες… Το παιδί ήταν λες και ήρθε να καταστρέψει την σχέση»

Συγκλονίζει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος: 12 μέρες στο νοσοκομείο -«Άγγιξα μέχρι και τον θάνατο»

Keywords
Τυχαία Θέματα