Ελένη Μενεγάκη: Σάστισε με το κρυφό μεταμεσονύκτιο πάρτι – έκπληξη στην κόρη της για τα 18α γενέθλιά της

Μια πολύ ξεχωριστή  και ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, καθώς η κόρη τους, Λάουρα Λάτσιου, συμπληρώνει 18 χρόνια ζωής! Η παρουσιάστρια είναι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη, αφού μετά τον πρωτότοκο γιο της, Άγγελο Λάτσιο, και το δεύτερο παιδί της ενηλικιώθηκε.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη

δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην εορτάζουσα κόρη της. «Το κοριτσάκι μου έχει γενέθλια και γίνεται 18. Πόσο ευτυχισμένη και υπερήφανη μανούλα είμαι για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας στον αέρα του Mega.

Στη συνέχεια, η ίδια μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές τι συνέβη στο σπίτι τους, όταν άλλαξε η ημέρα και ήρθαν τα γενέθλια της Λάουρας Λάτσιου. Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε πως ενώ πάντα κοιμάται νωρίς, προσπαθούσε πάση θυσία να μείνει ξύπνια προκειμένου να ευχηθεί πρώτη στην κόρη της για τα 18α γενέθλιά της.

Στις 11:55 η παρουσιάστρια σηκώθηκε από το κρεβάτι της και κατέβηκε στην κουζίνα, όπου πίστευε ότι βρίσκεται η κόρη της. Προς έκπληξή της, λοιπόν, εκεί ήταν και τα τρία μεγάλα παιδιά της αλλά και συμμαθητές της Λάουρας Λάτσιου που είχαν έρθει στο σπίτι και είχαν μπει από την πόρτα της κουζίνας για να της ευχηθούν.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε σαστίσει, μιας και δεν γνώριζε για το πάρτι έκπληξη αλλά ούτε αν υπήρχαν στο σπίτι κεράσματα και αναψυκτικά για τους συμμαθητές της κόρης της. Τελικά, όπως εξομολογήθηκε, επέστρεψε στο κρεβάτι της κι άφησε την κόρη της με τους φίλους της να γιορτάσουν τα γενέθλια.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, παραδέχτηκε πως θαύμασε την αντίδρασή της: «Έπρεπε να με δεις, έχω θαυμάσει τον εαυτό μου. Είπα “μπράβο Ελένη, είσαι στην ώριμη φάση σου”. Αυτοθαυμάστηκα και πήγα επάνω», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Φαίη: Έκανε την πρώτη πρόβα για το «The Voice» στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι»

 Πέτρος Πολυχρονίδης: Σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του σκηνοθέτη του «Τροχού της Τύχης»

 Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα