Εύα Αντωνοπούλου: Σήμερα το τελευταίο δελτίο μετά από 14 χρόνια στον ΣΚΑΪ – «Θα δούμε που θα πάω»

Η Εύα Αντωνοπούλου «κόβεται» πρόωρα από τον ΣΚΑΪ, μετά την απόφασή της να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον σταθμό αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να κάνει συζητήσεις με άλλα κανάλια για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

Η Εύα Αντωνοπούλου είχε συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι το τέλος του Ιουνίου, ωστόσο μετά από αυτές τις εξελίξεις οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ολοκληρώσουν νωρίτερα τη

συνεργασία τους και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Μαΐου θα παρουσιάσει το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η Εύα Αντωνοπούλου βρισκόταν 14 χρόνια στον σταθμό, συνεπώς σήμερα πρόκειται να κλείσει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία της. Η δημοσιογράφος πέρα από το δελτίο, παρουσιάζει και ραδιοφωνική εκπομπή κάθε μεσημέρι και χθες έλαβε κάποια μηνύματα σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή «Breakfast@star» παρακολούθησε τη ραδιοφωνική εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου και αποκάλυψε όσα  είπε εκείνη στον αέρα αλλά και τα μηνύματα που δέχτηκε από τους ακροατές.

«Θα δούμε που πάω. Προς το παρόν θα ξεκουραστώ και ναι αύριο είναι η τελευταία ημέρα. Αύριο, όπως καταλαβαίνετε, θέλω τη στήριξη όλων», ήταν τα ακριβή λόγια της Εύας Αντωνοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η αιτία που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

 Συγκινεί ο Δημήτρης Λάππας: «Πέρασα ένα λούκι, έπαιζε 50% να έχω κακοήθεια»

 Survivor All Star: «Λυγίζουν» οι παίκτες βλέποντας τους συγγενείς τους – Η συγκίνηση και τα κλάματα

Keywords
Τυχαία Θέματα