Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την έκκληση για αίμα για τη μητέρα του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνά μια δύσκολη περίοδο, καθώς η μητέρα του, Ράνια Σουλτάνη, νοσηλεύεται σε γνωστή κλινική των βορείων προαστίων.

Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός  στους διαδικτυακούς φίλους του, όταν μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ του στο Instagram έκανε έκκληση για αίμα για τη μητέρα του.

«Άμεση ανάγκη για αίμα στο νοσοκομείο Ιασώ Αθηνών για την ασθενή Σουλτάνη Ουρανία. Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε επικοινωνήστε

για να δώσετε αίμα στο παραπάνω όνομα ασθενούς», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην ανάρτησή του την Παρασκευή 11/8, ανησυχώντας όσους τον ακολουθούν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε νέα ανάρτηση μετά την έκκληση για αίμα

Περίπου ένα εικοσιτετράωρο μετά την έκκληση για αίμα και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επανήλθε με νέα ανάρτηση, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν σε κάποιον νοσοκομείο και δώρισαν αίμα για τη μητέρα του.

Ο ίδιος ανέβασε στον λογαριασμό του μια παλιότερη φωτογραφία του και αρκέστηκε να σημειώσει: «Σας ευχαριστώ». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέφυγε να δώσει κάποια πληροφορία για την κατάσταση υγείας της μητέρας του, ωστόσο βρίσκεται στο πλευρό της.

Περαστικά!

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Ψινάκης για Super Κική: «Παρακαλούνται τα “σκουπίδια”…»

 Πάνος Μουζουράκης για Μαριλου Κόζαρη: «Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια αλλά…»

 Σάκης Ρουβάς: Φιλάει στο στόμα την Κάτια Ζυγούλη σε συναυλία του – «Είσαι το στήριγμά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα