Η NAVA γιόρτασε 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη εταιρική παρουσίαση της ελληνικής εταιρείας NAVA, που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων, τα αδέρφια Νίκος, Αχιλλέας και Βαλάντης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας Βλάχου, υποδέχθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους πλήθος σημαντικών πελατών και συνεργατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και προσωπικότητες της showbiz, δημοσιογράφους και bloggers.

Νίκος,
Αχιλλέας και Βαλάντης Βλάχου

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη διαδραστική μαγειρική εμπειρία και ένα απολαυστικό γαστριμαργικό ταξίδι ελληνικών γεύσεων με πρωταγωνιστές τα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού της NAVA.

Η παρουσιάστρια και πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια- Ευχή-Ελλάδος), Φαίη Σκορδά με τον Βαλάντη Βλάχο

Εμφανώς συγκινημένος, ο Πρόεδρος της NAVA, από την αθρόα προσέλευση των σημαντικών καλεσμένων της εταιρείας από 45 διαφορετικές χώρες, τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε θερμά για την εμπιστοσύνη τους όλα τα χρόνια της στρατηγικής τους συνεργασίας.

Οι δημοσιογράφοι Μαρία Ιωαννάτου, Μαργαρίτα Νικολάου, Βασιλική Πολίτου και Σοφία Αποστολίδου με τους Νίκο και Αχιλλέα Βλάχου

Επιπλέον, τόνισε ως σημείο αναφοράς, την συνέπεια στην ποιότητα αλλά και στην καινοτομία των προϊόντων της NAVA, καθώς και στις συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές.

Η blogger και δημοσιογράφος Ολίβια Γαβρίλη με τον patron chef και καθηγητή γαστρονομίας, Γιώργο ΠαλησίδηΣτιγμιότυπο από την εταιρική εκδήλωση 50 Χρόνων NAVA

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η εμπνευσμένη ομιλία της αγαπημένης παρουσιάστριας και πρέσβειρας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), κας Φαίης Σκορδά, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας παιδικής σειράς WeCare, όπου μέρος των πωλήσεων θα διατεθεί για την υιοθεσία μιας ευχής παιδιού του Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Κεντρική φωτογραφία: H influencer Φιλιώ Τσίνογλου (aka filio_lou) με την παρουσιάστρια και πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), Φαίη Σκορδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα