Κατερίνα Καινούργιου: Συγκλονίζει για το σοβαρό τροχαίο των γονιών της στο παρελθόν

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προέβη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της «Super Κατερίνα» με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Σούζη για το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε.

Η γνωστή παρουσιάστρια γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για το πολύ σοβαρό τροχαίο που είχαν οι γονείς της, όταν ακόμα εκείνη ήταν μικρή και μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές πως οι περαστικοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση δεν πίστευαν πως έχουν βγει ζωντανοί άνθρωποι από εκεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε

πως όλοι βίωσαν ένα πολύ μεγάλο σοκ, τονίζοντας πως άλλοι καταφέρνουν να το ξεπεράσουν και άλλοι όχι.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τροχαίο των γονιών της

«Οι γονείς μου, όταν είχαν το τρομερό εκείνο ατύχημα μου είχαν πει ότι είχαν πάει να μαζέψουν το αυτοκίνητο, να το πάνε στο συνεργείο και οι άνθρωποι που το έβλεπαν τους έλεγαν “Θεός σχωρέστον”. Δεν πίστευαν ότι έχουν βγει ζωντανοί. Αναρωτιόμουν μετά και τους ρωτούσα πως μπορούσαν να οδηγήσουν μετά από αυτό.

Το σοκ είναι τόσο μεγάλο. Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα να το ξεπεράσουν. Κάποιοι δεν οδηγούν ποτέ και κάποιοι άλλοι το ξεπερνούν. Πάντως νομίζω ότι οι ψυχολόγοι συνιστούν να ξαναπιάσεις τιμόνι στα χέρια σου μετά από αυτό για να το ξεπεράσεις», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα