Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πότε παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κρατάνε από εχθές (3/1) στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και είναι τρισευτυχισμένοι.

Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous, η οποία αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. «It’s a boy! Το πρώτο αγόρι της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας. Να της ζήσει», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

η Soula Glamorous.

Ο μαιευτήρας της παρουσιάστριας, Παναγιώτης Ψαθάς, μίλησε σήμερα (4/1) στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 για τις πρώτες στιγμές μετά τον τοκετό, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο γιος της θα πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε χθες το μεσημέρι με καισαρική τομή. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.800. Μοιάζει και στους δύο γονείς το παιδάκι.

Γέννησε πάρα πολύ ωραία. Ήταν πολύ συγκινημένη και η ίδια και ο Βασίλης. Είναι πολύ καλά στην υγεία της τώρα. Ήδη περπατάει και θηλάζει το μωρό της. Είναι χαρούμενη και η ίδια και ο Βασίλης, αλλά και οι συγγενείς τους.

Το πρωί της Παρασκευής θα φύγει από το μαιευτήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», είπε ο κ. Ψαθάς στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα μηνύματα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν τους πάρει η παραγωγή τα κινητά -«Είμαι χάλια…»

Έφη Θώδη: Τι απαντά η δικηγόρος της για το δημοσίευμα που την ήθελε σε κατάσταση αμόκ

Νότης Μαυρουδής: Πότε και που θα γίνει η πολιτική κηδεία -Η δημόσια έκκληση του γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα