Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τέλος από το OPEN; – Η αινιγματική ανάρτηση και το ευχαριστώ στην Ελένη Τσολάκη

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του. Ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί προς το παρόν να μην έχει αποκαλύψει που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, ωστόσο τα σενάρια που τον θέλουν εκτός OPEN όλο και πληθαίνουν.

Κι ενώ μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα και έχουν παρουσιαστεί αρκετά ρεπορτάζ αναφορικά με το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, ο ίδιος αργά το βράδυ της Παρασκευής 24/6 ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram

ένα αινιγματικό βίντεο.

Ειδικότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έφτιαξε ένα αφιερωματικό βίντεο για το «OPEN Weekend» με κάποιες από τις χιλιάδες στιγμές που έζησε τις τρεις σεζόν σε αυτό το πλατό, ευχαριστώντας δημόσια την Ελένη Τσολάκη για τη συνεργασία τους.

Ο δημοσιογράφος μπορεί να μην έγραψε ξεκάθαρα ότι αποχωρεί από τον σταθμό, ωστόσο όλα δείχνουν πως η παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου του OPEN θα ολοκληρωθεί με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

«Τρεις σεζόν δεν χωρούν σε ενάμιση λεπτό. Σε ευχαριστώ γιατί φτιάξαμε τόσο ωραίες αναμνήσεις. Τηλεοπτικές αλλά και αληθινές. Σ αγαπώ», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lampros Konstantaras (@lamproskonstantaras)

Στο τέλος του βίντεο που δημοσίευσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μάλιστα, υπήρχε το μήνυμα: «Μέχρι να συναντηθούμε ξανά…», αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα πέσουν τίτλοι τέλους σε αυτό το επαγγελματικό κεφάλαιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Αντετοκούνμπο: Στο νοσοκομείο η κόρη του

 Fipster: Απαντά για τα δακρυγόνα στο WaterBoom Festival – «Δεν είχα εικόνα για το τι συνέβαινε»

 Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια: «Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα