Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Οι δηλώσεις της κουμπάρας τους -«Εύχομαι να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει»

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης φαίνεται πως περνούν μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους. Το τελευταίο διάστημα «γκρίζα» σύννεφα έχουν σκεπάσει τη σχέση του ζευγαριού, γεγονός που έχει προκαλέσει θλίψη σε όσους το γνωρίζουν και το αγαπούν.

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν

δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό.

Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού», αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όσα είπε η κουμπάρα της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση

Το πρωί της Παρασκευής 22/9, στο «Super Κατερίνα» μίλησε η κουμπάρα της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση, Ντίνα Νικολάου.

«Με τον Δημήτρη και τη Μαριάντα έχω μια πολύ δυνατή σχέση. Τους αγαπώ πολύ και τους δυο. Για ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα δε μπορώ να έχω καμία άποψη. Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι και εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε, όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε μια δοκιμασία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντίνα Νικολάου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τις κόρες της και τον σύζυγό της -«Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη»

Ανδρέας Φουστάνος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα