Μιχάλης Ζαμπίδης: Η νέα καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες του -«Με φοβίζει μην αποτύχω»

Πριν από μερικούς μήνες ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού η αγαπημένη του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, έφερε στη ζωή τις δίδυμες κόρες τους! Μάλιστα, στις 18 του περασμένου Ιουνίου το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε και τη βάφτιση των διδύμων.

Λίγο καιρό μετά, ο γνωστός αθλητής του kick box μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη

δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά και αποκάλυψε πώς είναι η νέα καθημερινότητά του με τις μικρές του πριγκίπισσες αλλά και με τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγό του.

Όσα είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν έχω δει μεγάλες διαφορές μετά τον γάμο, ζούσαμε μαζί. Τα προγράμματά μου είναι απαιτητικά και γίνονται πιο απαιτητικά τώρα με τα δίδυμα. Με την Μαρία έχουμε καλή επικοινωνία, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η αγάπη, το δέσιμο και το κίνητρο να δίνεις το 100% στην οικογένειά σου», είπε αρχικά.

Όσο για τους φόβους του ως πατέρας, εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Η φοβία που έχω είναι να μην αποτύχω στους ρόλους που παίρνω πάνω μου στην πλάτη μου. Ειδικά ο ρόλος του πατέρα, που μπήκε τελευταία, αλλά και ο ρόλος μου ως σύζυγος. Με φοβίζει μην αποτύχω και θέλω να κάνω το μέγιστο για να φέρνω τα καλύτερα σενάρια στους ανθρώπους που περιμένουν από μένα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Πετρουλάκη: «Η εμμηνόπαυση ήταν σοκ για εμένα»

Φαίη για Κασσελάκη: «Τέτοια διάδραση ούτε η Μενεγάκη με το κοινό της»

Απόστολος Ρουβάς: Ο πατέρας του μιλάει για τον ερχομό του μωρού – «Είναι ευτυχισμένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα