Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Είναι ωραίο να βλέπεις τον πατέρα των παιδιών σου και να λες “αυτός έπρεπε να είναι”»

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της, τους γιους της αλλά και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια, όμως διατηρούν άριστες σχέσεις και παραμένουν αγαπημένοι.

«Πόσο Σουηδοί είστε;», ήταν η ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στην ηθοποιό, με εκείνη να απαντά: «Εμείς ξεκινήσαμε Λατίνοι και τώρα έχουμε φτάσει στον βορρά. Η αγάπη είναι το όπλο για όλα. Η αγάπη, η αποδοχή,

η ανάλλειψη ευθύνης από τον καθένα και τέλος».

Και πρόσθεσε αναφερόμενη στον Πέτρο Λαγούτη: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να κοιτάς τον πατέρα των παιδιών σου και να σκέφτεται ότι αυτός έπρεπε να είναι και ότι τον αγαπάς τόσο πολύ. Είναι φανταστικό πράγμα».

Ο πρωτότοκος γιος του πρώην ζευγαριού, Δημήτρης, αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του και τώρα σπουδάζει στο Εθνικό Θέατρο. «Είναι 20 ετών και είναι πρωτοετής φοιτητής στο Εθνικό Θέατρο. Ο μικρός δεν ξέρουμε τι θα κάνει, δεν έχει τελειώσει ακόμα με τα δικά σου. Θα δείξει, ό,τι θέλει θα κάνει», δήλωσε σχετικά με τα παιδιά της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σίσσυ Χρηστίδου κατά James Καφετζή: «Αυτό ήταν ρατσιστικό σχόλιο; Κάνω ότι το προσπερνώ»

 Μελίνα Νικολαϊδη: Η αντίδραση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους

 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι κοινές δηλώσεις για τον γιο τους και η αποκάλυψη για το που μοιάζει

Keywords
Τυχαία Θέματα