Ναταλία Γερμανού για Νίκο Οικονομόπουλο: «Έχουμε σταυρώσει άλλους για τις δηλώσεις τους, είναι δικαίωμά του»

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/7), στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε ένα θέμα για τα γενέθλια του Νίκου Οικονομόπουλου, τα οποία τα ο τραγουδιστής τα γιόρτασε στις 30 Ιουνίου.

Σε κάποιο σημείο, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια αναφορά στα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς ο τραγουδιστής για την «ιδανική σύντροφο» και μοιράστηκε τις σκέψεις τις με τους συνεργάτες στο πλατό.

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της για τον Νίκο Οικονομόπουλο

«Κατά καιρούς

ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει κάνει κάποιες δηλώσεις για το πώς θέλει τη γυναίκα να είναι δίπλα του, ότι είναι παραδοσιακός στις σχέσεις του και θέλει μια γυναίκα που να ξέρει να φροντίζει το σπίτι και να τον περιποιείται. Δηλώσεις που εκνεύρισαν πολλές γυναίκες αλλά και άντρες», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Ίσως εγώ να δυσκολευόμουν να συνυπάρξω με έναν τέτοιον άντρα, όμως είναι πρώτον δικαίωμά του και δεύτερον υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν να φροντίζουν τους άντρες τους, δεν θα τους αφαιρέσουμε αυτό το δικαίωμα. Κι έπειτα σαν αντίβαρο θα σας πω ότι έχει άλλες τόσο γλυκές απόψεις ο Νίκος», τόνισε στη συνέχεια παρουσιάστρια για τον τραγουδιστή.

«Έχουμε σταυρώσει άλλους, γιατί κάνουν δηλώσεις που σηκώνουν σχολιασμό που σε εκνευρίζει. Ο Οικονομόπουλος μιλάει μόνο μέσα από τα τραγούδια του, δεν σε διαολίζει κάνοντας πράγματα ή κυνηγώντας τους παπαράτσι να τον φωτογραφίσουν με διάφορες γκόμενες. Είναι ένας πολύ σεμνός άνθρωπος, σοβαρός, ήσυχος. Μιλάει με τα τραγούδια του. Δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν κάνει τον μαϊντανό», είπε κλείνοντας το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Μαριλίτα Λαμπροπούλου για υπόθεση Γεωργούλη: «Με πήραν 20 τηλέφωνα»

Robbie Williams: Αποκάλεσε «κλέφτες» τους Έλληνες στη συναυλία του -Έξαλλη η Μπακοδήμου με το σχόλιό του

Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές μήνυμα μετά το τέλος της εκπομπής του -«Αν δεν κάνεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα