Νίκος Πολυδερόπουλος: «Χαρά μου να καλύπτω αυτήν την ανασφάλεια, ειδικά όταν πρόκειται για τις γυναίκες που αγαπώ»

Με αφορμή την κωμική παράσταση «Ανδρική νοημοσύνη – Οξύμωρο», με την οποία το φετινό Καλοκαίρι κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις γυναίκες, ενώ αναφέρθηκε και στην ατάκα που του έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό από την παράσταση.

Υπάρχει κάποια ατάκα του έργου που

να έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό σου;

Ναι, υπάρχει μία ατάκα στο έργο που λέει ότι όλα είναι θέμα DNA. Εμείς οι άντρες έχουμε ένα χρωμόσωμα Χ. Εσείς οι γυναίκες έχετε δύο Χ. Διπλάσιο, δηλαδή, από τους άντρες. Για να καταλάβει κάποιος τι λέτε πρέπει να έχει δύο Χ και για αυτόν τον λόγο εσείς οι γυναίκες μπορείτε να καταλαβαίνετε η μία την άλλη. Εμείς με ένα Χ, που πάμε; (Γελάει.)

Ο Μάνος προσπαθεί να καταλάβει τι θέλουν οι γυναίκες. Εσύ ξέρεις;

Η αλήθεια είναι ότι για όλους τους άντρες είναι δύσκολο να καταλάβουμε τις γυναίκες. Αυτό που ξέρω είναι πως μία γυναίκα θέλει αγάπη. Ακόμα και μέσα σε μία σχέση την αναζητά συνέχεια, διότι ίσως έχει μια μικρού είδους ανασφάλεια. Φυσικά, είναι χαρά μου να καλύπτω αυτήν την ανασφάλεια, ειδικά όταν πρόκειται για τις γυναίκες που αγαπώ. Το συμπέρασμά μου είναι ότι η γυναίκα θέλει προσοχή, κατανόηση και ασφάλεια γιατί είναι ευαίσθητο ον.

Διαβάστε επίσης: 

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο δύσκολος χωρισμός που την οδήγησε στην Αμερική και η σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη

Τζένη Μελιτά: Το… εναλλακτικό bachelorette πάρτι που της οργάνωσαν οι φίλες της πριν από τον γάμο

«Με τη σύντροφό μου δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι, σιχαίνομαι τη χυδαία προπαγάνδα και τα προγράμματα υποκουλτούρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα