Ο Gerard Pique ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο

Μία ανακοίνωση – βόμβα έκανε ο Gerard Pique (Ζεράρ Πικέ) το απόγευμα της Πέμπτης 3/11, καθώς αποκάλυψε πως «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και συνεπώς ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την Αλμερία θα αποτελέσει τον τελευταίο της καριέρας του. Ο 35χρονος αμυντικός αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από μια σπουδαία πορεία που σημείωσε στο ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί πως το 2022 αποτελεί χρονιά μεγάλων αλλαγών για τον Gerard Pique,

καθώς μετά τον χωρισμό του με τη Shakira και το επόμενο βήμα που έκανε στην προσωπική ζωή του, βάζει τελεία και στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

«Κούλερς, ειμαι ο Ζεράρ. Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί μιλάνε για μένα. Μέχρι τώρα δεν είπα τίποτα, αλλά τώρα θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για μένα. Ήμουν πάντα οπαδός της Μπαρτσελόνα, όπως πολλοί από εσάς. Μεγάλωσα σε οικογένεια που αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Από πολύ μικρή ηλικία, δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής: ήθελα να γίνω παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Τελευταία σκέφτομαι πολύ αυτό το παιδί. Για το τι θα σκεφτόταν ο μικρός Ζεράρ, αν του έλεγαν ότι όλα του τα όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα. Ότι θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ότι θα κέρδιζε κάθε τρόπαιο, ότι θα γινόταν πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου», ανέφερε ο Gerard Pique, δηλώνοντας πως ο ο ερχόμενος αγώνας θα είναι και ο τελευταίος του.

Culers, us he de dir una cosa. pic.twitter.com/k3V919pm1T

— Gerard Piqué (@3gerardpique) November 3, 2022

Διαβάστε ακόμα:

 Βούλα Πατουλίδου για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Η μητέρα του μου είπε πριν από έναν χρόνο ότι χάνει το πλατάνι της»

 Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Χωρίσαμε και μου ζήτησε πίσω μέχρι και τη θερμοκουβέρτα»

 Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη, αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»

Keywords
Τυχαία Θέματα