Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους οι νέοι υπουργοί στο Μέγαρο

Μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, οι νέοι υπουργοί συνοδευόμενοι από τους συζύγους και τα παιδιά τους πέρασαν το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και έτοιμοι για σκληρή δουλειά έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές

κάμερες λίγο πριν δώσουν τον όρκο τους. Το νέο υπουργικό συμβούλιο είναι έτοιμο να αναλάβει καθήκοντα, έχοντας την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού, τα νέα μέλη της κυβέρνησης ορκίστηκαν πριν από λίγη ώρα από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Όλοι οι νέοι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, εκτός από τον υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνου Τσακλόγλου που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν ήταν ο Βασίλις Κικίλιας συνοδευόμενος από τη Τζένη Μπαλατσινού, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με την κόρη του και η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρέβα Μητσοτάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη – Η οικογενειακή φωτογραφία

 Κώστας Τσουρός: Επιβεβαίωσε την παραμονή του στο MEGA – Ο διάλογος με την Ελεονώρα Μελέτη

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά»

Keywords
Τυχαία Θέματα