Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Τα ερωτευμένα ζευγάρια που τράβηξαν τα βλέμματα – Φωτογραφίες

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης είναι πια γεγονός! Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουνίου τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να παραστούν στην ορκωμοσία και να αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους.

Εκεί τους υποδέχτηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι περισσότεροι υπουργοί,

αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί έφτασαν στην τελετή της ορκωμοσίας έχοντας στο πλευρό τους πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως τους συζύγους και τα παιδιά τους.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή και γεμάτη χαρά στιγμή, συνεπώς όλοι ήθελαν να έχουν μαζί τους τις οικογένειές τους. Μεταξύ των προσώπων που ξεχώρισαν ήταν τα ερωτευμένα ζευγάρια της πολιτικής σκηνής της χώρας.

Οι κύριοι και οι κυρίες που εκλέχτηκαν δεν θα μπορούσαν από το να παραστούν στο Προεδρικό Μέγαρο με το έτερον ήμισυ, κλέβοντας την παράσταση με την εμφάνισή τους.

Ανάμεσά τους ο Βασίλης Κικίλιας με τη Τζένη Μπαλατσινού, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Νίκος Χαρδαλιάς με τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Δείτε φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους:

Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνως ΜάτσαςΒασίλης Κικίλιας Τζένη ΜπαλατσινούΚωνσταντίνος Κυρανάκης Ελένη ΑθερινούΈλενα Ράπτη Γιάννης ΜπρατάκοςΟ Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου με τα παιδιά τουςΝίκος Χαρδαλιάς Γιώτα Παναγιωτοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Συνοδευόμενοι από τις οικογένειές του οι νέοι υπουργοί στο Μέγαρο

 Μαρέβα Μητσοτάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη – Η οικογενειακή φωτογραφία

 Κώστας Τσουρός: Επιβεβαίωσε την παραμονή του στο MEGA – Ο διάλογος με την Ελεονώρα Μελέτη

Keywords
Τυχαία Θέματα