Παναγιώτης Πέτσας: Αποκάλυψε αν είναι ακόμη ζευγάρι με την Ανχελίτα μετά το τέλος του «Big Brother»

Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα ερωτεύτηκαν τρελά κατά την παραμονή τους στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother». Ωστόσο, πριν τη συμμετοχή του πρώτου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, κάποιοι θυμούνται να προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας μέσα από τον τρίτλο κύκλο του «GNTM».

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου συνάντησαν τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το αν είναι ακόμη ζευγάρι με την

Ανχελίτα αλλά και για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας του Star.

Παράλληλα, το νεαρό μοντέλο ισχυρίστηκε πως κανείς από τους κριτές του παιχνιδιού δεν στάθηκε δίπλα του μετά την αποχώρησή του, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός πως δε συμπαθούσε τη Βίκυ Καγιά.

Όσα είπε ο Παναγιώτης Πέτσας στην εκπομπή του Open

«Πάγωσε το GNTM, το άκουσα κι εγώ αυτό. Εντάξει συμβαίνουν αυτά. Δεν πήγε τόσο καλά απ’ ότι έμαθα το τελευταίο. Σαν το GNTM 3 δεν ήταν. Περίμενα ότι θα πήγαινε πολύ καλύτερα. Δε γνωρίζω γιατί δεν πήγε τόσο καλά. Προσωπικά δεν το είδα το συγκεκριμένο κύκλο, δε μου έδωσε κάτι ενδιαφέρον. Τα προηγούμενα τα παρακολουθούσα λίγο, παρότι δε βλέπω τόσο πολύ τηλεόραση.

Από εσάς μαθαίνω για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star. Δεν ανταλλάξαμε και καμία κουβέντα. Δε τη συμπαθούσα κιόλας, εντάξει, δεν ήταν και η αγαπημένη μου κριτής. Η αγαπημένη μου ήταν η Ζενεβιέβ. Ζενεβιέβ, αν το δεις, σε αγαπώ πολύ. Θα είμαι ειλικρινής, δε ξέρω τι σας έχουν πει οι υπόλοιποι, εγώ δεν έχω κρατήσει επαφή με κανέναν κριτή, γιατί δεν ήρθε κανείς σε μένα να μου πει ότι θα με βοηθήσει. Κανένας ποτέ. Συνεχίζω τη ζωή μου μόνος μου, δε με βοήθησαν», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Πέτσας.

Όσο για την Ανχελίτα, είπε κλείνοντας: «Είμαστε ακόμα μαζί. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πολύ καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα