Παναγιώτης Βασιλάκος: Είναι ερωτευμένος και ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του!

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει στην προσωπική ζωή του ο Παναγιώτης Βασιλάκος, καθώς είναι full in love! Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είναι ζευγάρι με την πρώην αγαπημένη του Ντιάνα Χομπζίλα και μαζί απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η ευχάριστη είδηση είχε δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβρη, ωστόσο οι δυο τους προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και

έτσι οι κοινές αναρτήσεις στα social media είναι ελάχιστες. Πριν από τον χωρισμό τους, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Ντιάνα Χομπζίλα υπήρξαν μαζί για πέντε χρόνια, ζώντας έναν μεγάλο έρωτα,

Ένα δυσάρεστο γεγονός στάθηκε αφορμή για να έρθουν οι δυο τους ξανά κοντά, μιας και στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της Ντιάνα Χομπζίλα. Τότε, η μητέρα της επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο κι εκείνος ταξίδεψε στη Ρουμανία προκειμένου να τη στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι full in love!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο στο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και χαμογελά, λάμποντας από ευτυχία.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Ντιάνα Χομπζίλα είναι πολύ ταιριαστοί και όλα δείχνουν ότι αυτή η δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους άξιζε και με το παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Όχι κάποιοι να ζουν στην πολυτέλεια και άλλοι από τα σκουπίδια»

 Γη της Ελιάς: Νεκρό το μωρό της Μαρίνας – Η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

 Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έγινε 15! Το μεγάλο πάρτι στη Χαλκιδική για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα