Σοκάρει ο Νίκος Ζωιδάκης: «Μου έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο για να του παίξω το τραγούδι που ήθελε»

Ο Νίκος Ζωιδάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open και προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη..

Συγκεκριμένα, ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό που του συνέβη σε πανηγύρι όταν ήταν μόλις 13 ετών.

«Στα 13 μου σε ένα πανηγύρι ήρθε ένας μεθυσμένος και μου έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο για να του παίξω το τραγούδι που ήθελε. Ήταν η εποχή που ζητούσαν παραγγελιές, ερχόσουν με την οικογένειά σου και παράγγελνες στον λυράρη το τραγούδι που ήθελες να χορέψεις. Ήταν πολλές οι

παραγγελιές εκείνη την ώρα και έρχεται ένας μου το ζητάει και του λέω έχω πολλές.

Μου λέει όχι τώρα θα το παίξεις. Βγάζει πιστόλι και λέει ή θα το παίξεις ή θα σου παίξω. Απάντησα αν μου παίξεις, δεν θα σου παίξω», είπε ο Νίκος Ζωιδάκης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η συνεργασία με την Άννα Βίσση

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Ζωιδάκης μίλησε για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση το 2012, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το μεγάλο μπαμ για να βάλουμε την κρητική μουσική στα μεγάλα νυχτερινά σχήματα έγινε με την Άννα Βίσση. Την ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή για αυτό.

Ήμουν σε μία συναυλία στην Κρήτη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όπου ήρθε η Άννα, της άρεσε και μου πρότεινε να είμαστε τον χειμώνα μαζί. Ποιος θα ‘λεγε όχι; Βέβαια είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για έναν καλλιτέχνη που κάνει αυτού του είδους τη μουσική να συνυπάρξει με ένα τέτοιο θηρίο σαν την Άννα Βίσση», είπε αρχικά ο Νίκος Ζωιδάκης.

«Αυτές οι πίστες είναι τεράστιες, μπορούν να σε «καταπιούν». Εκεί πρέπει να βάλεις το στοίχημα: ή θα σταθείς ή θα σε καταπιεί», τόνισε στη συνέχεια ο μουσικός.

Διαβάστε επίσης:

Νικολέτα Βλαβιανού: «Έμαθα ότι ο μπαμπάς μου πέθανε από ένα παιδάκι στο σχολείο, η μητέρα μου δεν ήθελε να μου το πει»

Ιωάννης Παπαζήσης -Αναστασία Παντούση: Η κίνηση που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού

Κατερίνα Καινούργιου σε Φοίβο Παπαδάκη: «20 χρόνια δουλεύω στην τηλεόραση και πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα