Σπύρος Μπιμπίλας: H απάντηση για τον Γιάννη Πρετεντέρη που τον μπέρδεψε με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής εκπομπής του Mega που ήταν αφιερωμένη στις επαναληπτικές εκλογές, η Ράνια Τζίμα, ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο Γιάννης Πρετεντέρης έκαναν μια συζήτηση για τους βουλευτές που επρόκειτο να καθίσουν στις έδρες. Τότε, ο Γιάννης Πρετεντέρης αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον μπέρδεψε με τον… Βασίλη Μπισμπίκη!

«Ο Μπιμπίλας πως τον έλεγαν, ο Μπισμπίκης;

Πως τον λέμε αυτόν που κατέβαινε με την Πλεύση; Ο Μπιρμπίλας», αναρωτήθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης, με την Ράνια Τζίμα να τον διορθώνει και να του λέει πως πρόκεται για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Να θυμίσουμε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχτηκε βουλευτής με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας».

Σήμερα (26/6), ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης τον μπέρδεψε στον αέρα του Mega με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ναι το είδα, που με μπέρδεψε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν με αφορά», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε:

«Δεν με αφορούν τα αστειάκια τα υποτιμητικά, τα βλακώδη που γράφονται στο facebook. Ο κύριος Πρετεντέρης αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί κάπου. Εγώ δεν έχω γιαουρτωθεί πουθενά».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την εκλογή του

Λίγες ώρες μετά την εκλογή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» και τη συνόδευσε με ένα μικρό και λιτό κείμενο.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που μέσα σε δύσκολες συνθήκες αγκάλιασαν τον αγώνα μας για να μπει τελικά η “Πλεύση Ελευθερίας” και η Zωη Kωνσταντοπούλου στην Βουλή. Όπως πάντα μέχρι τώρα θα είμαι δίπλα στους δίκαιους αγώνες των πολιτών και ιδιαίτερα της μεγάλης οικογένειας των καλλιτεχνών για μια αξιοπρεπή, δίκαιη και χωρίς προβλήματα ζωή….Με τη Ζωή στην νέα Βουλή ανοίγουμε τον δρόμο για μια ισχυρή αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η αδελφή της, Ιωάννα, με τον 4,5 μηνών γιο της

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Όλα τα ονόματα

Keywords
Τυχαία Θέματα