Kate Hudson: Ξεναγεί τους followers της στην πανέμορφη Σικελία – ΦΩΤΟ

17:11 25/7/2023 - Πηγή: InStyle

H Kate Hudson είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αυτό το διάστημα η 44χρονη ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σικελία μαζί με τα τρία παιδιά της και τον αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa.

Κατά την παραμονή της στην πανέμορφη Σικελία, η Kate Hudson “βομβαρδίζει” τους followers της με αναρτήσεις και τους… ξεναγεί στην ιταλική πόλη. Η διάσημη ηθοποιός περνά

όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους δύο γιους της, τον 19χρονο Ryder και τον 12χρονο Bingham και την 5χρονη κόρη της Rani.

“Ευτυχία και ζυμαρικά. Δεν αποκλείονται το ένα το άλλo. Εξερευνώντας με τα αγαπημένα μου πρόσωπα”, έγραψε η Kate Hudson στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

Η Hudson έχει αποκτήσει την κορούλα της με τον Fujikawa, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2016. Προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Chris Robinson, από το 2000 έως το 2007, και μαζί απέκτησαν τον Ryder. Στη συνέχεια είχε σχέση με τον Matt Bellamy με τον οποίο απέκτησαν τον Bingham, το 2011. Η Hudson και ο πρώην αρραβωνιαστικός της χώρισαν το 2014 αν και παραμένουν καλοί φίλοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

Keywords
Τυχαία Θέματα