Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14-20/8)

Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Νέα Σελήνη στον Λέοντα το πρωί της Τετάρτης 16, Αυγούστου. Αρκετά ευνοϊκή για τους Λέοντες, τους Κριούς και τους Τοξότες και λιγότερο αλλά με εύνοια και για τους Ζυγούς και τους Διδύμους. Και ιδιαίτερα για τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο αυτών όλων των σταδίων.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν

τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)  

Ο Αύγουστος στο μέσον του σε αυτήν την εβδομάδα και η Δευτέρα από το απόγευμα και μετά σηματοδοτεί το ξεκίνημά της σε ποιο ευνοική βάση. Μπορεί η Αφροδίτη – αγάπη, συμπάθειες, κοινωνικές εκδηλώσεις, δημοφιλία, χρήμα και όλα τα ωραία πράγματα της ζωής – να παραμένει αναδρομή αλλά και αυτή η… τσιγκουνιά, την οποία δημιουργεί αυτή η αναδρομή τροχιά της να μην σας πλήττει ολοκληρωτικά. Χάνεται κάτι εδώ, κερδίζεται κάτι από εκεί. Ο Ερμής και ο Άρης στην Παρθένο ανοίγουν δρόμους και ανταμείβουν αυτούς που εργάζονται. Μάλιστα έως τις 22 Αυγούστου που ο Ερμής είναι σε ευθεία τροχιά, ευνοεί την επικοινωνία με τους γύρω σας αλλά κάνει πιο εύκολη την δουλειά με τα διάφορα μέσα της – διαδίκτυο και τα σχετικά – σπουδές, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, ταξίδια και νέες ευχάριστες αλλά και χρήσιμες επαφές και συμφωνίες. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την εβδομάδα αυτή με την σιγουριά ότι θα επιτύχετε πολλά από αυτά που θέλετε.

Tip:  Από την Δευτέρα το απόγευμα εως και την Τετάρτη οι πιο ευνοικές ημέρες της εβδομάδας. Μία στοιχειώδη προσοχή παντού – ιδιαίτερες σε σχέσεις και συνεργασίες – από Σάββατο μεσημέρι έως και Δευτέρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)  

Φυσικό να μην μπορείτε να χαλαρώσετε πλήρως αφού είσαστε άτομα της… προκοπής και της συνέπειας έναντι των άλλων και συγκεκριμένα των πολύ δικών σας ανθρώπων, συγγενικών κτλ. Ο Ήλιος έως τις 23 στον Λέοντα και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και αναδρομή σας υποχρεώνουν να μην χάνετε από τα μάτια και το ενδιαφέρον σας ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, την διαμονή, χώρους, ακίνητα, περιουσιακά και τις προθέσεις, τις διαθέσεις και τα προβλήματα δικών σας ανθρώπων. Ακόμη και αν αυτή η εβδομάδα από την Δευτέρα το μεσημέρι έως και την Τετάρτη είναι πιο φορτωμένη με ευθύνες και υποχρεώσεις, η συνέχειά της είναι σίγουρα καλύτερη. Μάλιστα από την Τετάρτη 17 έως και την Δευτέρα 22 έχετε το καλύτερο διάστημα όχι μόνο για τα επαγγελματικά, τις σπουδές, τις συμφωνίες, τα ταξίδια και τις σχέσεις σας αλλά και να τα περάσετε όμορφα όπου κι αν είσαστε. Σε ό,τι κι αν κάνετε αυτές τις μέρες θα είσαστε πιο κερδισμένοι.

Tip:  Λιγότερο πείσμα, εγωισμό και απολυτότητα σε ό,τι πιστεύετε και ό,τι… απεχθάνεστε. Ευελιξία και προσοχή από Δευτέρα μεσημέρι έως και Τετάρτη. Πιο δικές σας Πέμπτη και Παρασκευή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Αρκετά περίεργο αυτό το καλοκαίρι, ε; Σκέψεις, κρίσεις, συγκρίσεις, αμφιβολίες, ερωτηματικά και κούραση. Πνευματική, ψυχική και ίσως και σωματική. Πολλοί από εσάς, είτε από δική σας επιλογή και απόφαση, είτε από τη φορά των πραγμάτων, θα πρέπει να προσαρμοστείτε στο ενδεχόμενο μιας αλλαγής – χώρου εργασίας και διαμονής – ενώ ένα βάρος μπορεί να προκύπτει και από την φροντίδα ενός συγγενικού σας ατόμου και την κριτική και την αμφισβήτησή του. Ο Άρης, ο Κρόνος και ο Ερμής σε μια πιεστική προς το ζώδιό σας θέση, δημιουργούν πιεστικές σχέση και ασφυκτικές συνθήκες. Ανάγκη λοιπόν να φιλτράρετε την κάθε σας λέξη, να εξετάζετε πολύ προσεκτικά την κάθε σας απόφαση και να μιλάτε με επιχειρήματα και λιγότερο με λόγια. Αυτά στην εργασία αλλά και τις διάφορες σχέσεις σας φιλικές, οικογενειακές και τρυφερές. Άλλωστε τώρα δοκιμάζονται συνεργασίες και σχέσεις οι οποίες αν αντέξουν σημαίνει ότι αξίζουν τον κόπο.

Tip:  Αξιοποιήστε παντού τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και το Σάββατο από το βραδάκι και μετά έως και την Δευτέρα 21. Προσοχή παντού – και στην υγεία – από Πέμπτη έως Σάββατο απόγευμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Δευτέρα μεσημέρι η Σελήνη που σας συντρόφευε από το Σάββατο 12 Αυγούστου, καθώς ήταν στο ζώδιό σας, περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Δεν την λες και άσχημη αυτή την αλλαγή ζωδίου, αφού θα προσπαθήσει να συγκρατήσει κάπου την τάση για πολλά έξοδα και θα κάνει ό,τι μπορεί για τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας. Επίσης θα ενισχύσει ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης και ασφάλειας. Αυτή μπορεί να είναι υλική η συναισθηματική. Άλλωστε έως και την Παρασκευή μπορεί να είναι και πιο ορατή μια υποστήριξη από την πλευρά των άλλων, φίλων, συμπαθούντων και προσώπων με τα οποία μοιράζεστε κοινές ιδέες, συμφέροντα και ενδιαφέρονται. Σε αυτή την εβδομάδα με τον Δία– ευκαιρίες – τον Άρη – δύναμη,  αποφασιστικότητα και… σεξ απίλ – όπως και τον Ερμή σε ευθεία ευνοϊκή τροχιά δεν είναι δύσκολο να πείσετε και να γοητεύσετε όπως και να τα πάτε γενικότερα καλά. Κυνήγησε τους στόχους σας λοιπόν.

Tip:  Μίνι ευνοϊκό διάστημα από Πέμπτη έως και Σάββατο πρωί. Από Σάββατο μεσημέρι έως και Δευτέρα 21 προσεκτικά και με υπομονή όπου κι αν είσαστε, ό,τι κι αν κάνετε.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Να εργαστείτε; Να κάνετε παιχνίδι στον έρωτα και στα οικονομικά; Αν όχι να πλαισιωθείτε από πρόσωπα αγαπημένα και φιλικά; Διαλέγετε και παίρνετε. Χρόνια σας πολλά και καλά. Η περίοδος των γενεθλίων μας βγάζει στην επιφάνεια τις επιθυμίες, κρυφές ή και απωθημένες εντελώς, προσδοκίες ακυρωμένες ή και εντελώς απαγορευμένες. Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα και εκκρεμότητες σε κάποιον τομέα της ζωή σας αφού από τον Μάρτη του 2020 έως και τον Μάρτη του 2023 ζήσετε μια… Ιλιάδα και μια Οδύσσεια μαζί, αλλά εσείς δεν το βάζετε κάτω. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιό σας και αυτό το λες καλό. Απελευθερώνονται δημιουργικές σας δυνάμεις, ευνοούνται κινήσεις γύρω από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, αλλά όχι υπερβολές και ευπιστίες σε συνεταιρισμούς, συνεργασίες και νέες ερωτικές γνωριμίες. Με μετρό και σεβασμό στο χρόνο ώσπου να αποδεχτεί ποιοι αξίζουν.

Tip:  Η… τραμπάλα που αντιμετωπίζετε, ιδιαίτερα στα ερωτικά και τα οικονομικά θα συνεχιστεί, γι’ αυτό να βαδίζετε σιγά -σιγά και όσο γίνεται εκ του ασφαλούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Ένα έντονο, ανήσυχο και ρευστό καλοκαίρι είναι αυτό για σας και φυσικά κάπως έτσι προχωράει ο Αύγουστος, ώσπου να έρθει η 27η  και να σηματοδοτήσει την μείωση ενός μέρους της πνευματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας σας. Στο ζώδιό σας και σε αυτή την εβδομάδα ο Άρης που σας κρατάει στην… τσίτα και σας έχει σε μια διαρκή κατάσταση άμυνας – επίθεσης. Εκεί που ο Ερμής σε ευθεία τροχιά – στις 23 θα ξεκινήσει να φαίνεται ανάδρομος – κι αυτό αν το εκμεταλλευτείτε θα γλιτώσετε και από ένταση και από κούραση. Πως; Μα βάζοντας παντού, και στην εργασία και τα οικονομικά και τον έρωτα, πρώτα το μυαλό και μετά το συναίσθημα. Να προσμετράτε επίσης ότι και ο Ερμής και ο Άρης δημιουργούν ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μόνο τα δύσκολα, η κούραση και ο προβληματισμός, αλλά και κάποια θετικά. Μάλιστα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας από Πέμπτη έως Σάββατο μεσημέρι, σχετίζεται κάπως μετά.

Tip:  Τα σημαντικά επιτεύγματα στην ζωή μας γίνονται όταν από την μία πιέζει ο Κρόνος – τον έχετε κόντρα σας – και από την άλλη ευνοεί ο Δίας, όπως συμβαίνει τώρα.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Αν το Σαββατοκύριακο που αποχαιρετήσατε ήδη η και η Δευτέρα 14 έως το μεσημέρι έχουν μια κάποια ταλαιπωρία, από το απόγευμα, βραδάκι της Δευτέρας το κλίμα αλλάζει ολοσχερώς. Το πέρασμα της Σελήνης από τον Καρκίνο στο Λέοντα από το μεσημέρι και ύστερα δίνει καινούργιες υποσχέσεις για πιο γρήγορη και πιο θετική εξέλιξη σε κάποιες βλέψεις και κάποια σχέδια σας. Η Αφροδίτη – συμπάθειες, αγάπη, φιλίες, νέες γνωριμίες και οικονομικά – παραμένει αναδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι μειώνονται κάπως τα καλά αποτελέσματα σε αυτά που αντιπροσωπεύει αλλά ευτυχώς δεν χάνονται ολοκληρωτικά. Αυτή η θέση της στον Λέοντα ενισχύει την σύνδεση με φίλους και την συμμετοχή σε ομάδες, λέσχες, σωματεία, πολιτικά κόμματα και συλλογικές δραστηριότητες γενικώς. Μέσα από αυτά αν είσαστε μόνοι – μόνες και ψάχνετε τρυφερή συντροφιά, μπορείτε να την βρείτε. Το υπόλοιπο της εβδομάδας με τον Ερμή σε ευθεία τροχιά – θα είναι έτσι έωσ τις 22 Αυγούστου – επίσης βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.

Tip:  Σαφώς και από την Δευτέρα το μεσημέρι το κλίμα γίνεται πιο ευνοϊκό έως και την Τετάρτη, αλλά εξαιρετικό φαίνεται και το Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)  

Είναι αυτή η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα και αναδρομή – πράγμα που σημαίνει ότι υπόσχεται πολλά και στο τέλος πραγματοποιεί λίγα – που δεν σας αφήνει να νιώσετε πιο ήσυχοι και γεμάτοι από έρωτα και χρήμα. Ακόμα και αν υπάρχει ο έρωτας δεν είναι πλήρως απαλλαγμένος από κάποια σκέψη, έναν περιορισμό και γενικώς ένα… αγκάθι, μικρό ή μεγάλο. Στα οικονομικά κι αυτή η εβδομάδα βρίσκεται εντός της φάσης των μεγάλων εξόδων. Εύχομαι αυτά να γίνονται για καλό και να πιάσουν τόπο. Πάντως το μετρό δεν πρέπει να χαθεί γιατί η κυρία του έρωτα και του χρήματος, Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αυτήν την σπάταλη θέση έως και τις αρχές Οκτωβρίου. Μιλάμε για σπατάλη αλλά δεν αποκλείεται για κάποιους να πρόκειται για αδυνάτισμα μιας πηγής κάποιου εσόδου. Οι δράσεις σας παντού και πάντα με την βοήθεια συνεργατών και του /της συντρόφου σας δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα από Πέμπτη έως και Τρίτη 22.

Tip:  Από Δευτέρα μεσημέρι έως και Τετάρτη, αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις. Μια γενικότερη πίεση και έξοδα. Προσεκτικά. Πιο δικές σας Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Και από πολλές απόψεις είναι περίεργο – το λιγότερο που μπορώ να πω – αυτό το καλοκαίρι και φυσικά και ο Αύγουστος. Η αίσθηση ότι κινείστε πάνω σε μια κινούμενη άμμο, στα επαγγελματικά, τα αισθηματικά και την οικογενειακή κατάσταση είναι ακριβής και σωστή, γι’ αυτό θα πρέπει την κάθε σας απόφαση και την κάθε σας ενέργεια να την εξετάζετε καλά πριν από την πραγματοποίηση τους. Ανάγκη λοιπόν μπροστά στην τόση πίεση που αντιμετωπίζετε, το πρώτο που θα πρέπει να φροντίζετε είναι υγεία σας. Όλα τα άλλα έστω και με δυσκολία και κάποιες απώλειες θα βρουν το δρόμο τους. Επικοινωνία – και τα διάφορα μέσα της, όπως διαδίκτυο και τα σχετικά – σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, έγγραφα πάσης φύσης, ταξίδια, μετακομίσεις, απαιτούν προσοχή. Η Αφροδίτη δίνει μια βοήθεια στα οικονομικά και τα αισθηματικά, αλλά όχι τόση όσο θα θέλατε.

Tip:  Από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη υπάρχει μια μεγαλύτερη εύνοια, όπως και από το Σάββατο το βραδάκι έως και τη Δευτέρα 21. Προσοχή και ψυχραιμία από Πέμπτη έως Σάββατο το  απόγευμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)  

Με κάποιον τρόπο και για κάποιο λόγο τόσο αυτή βδομάδα όσο και η επόμενη – αλλά περισσότερο αυτή – μπορεί να αποδειχτούν πραγματικά πολύτιμες. Αυτό σημαίνει δημιουργικές και αποτελεσματικές αν εργάζεστε, και βοηθητικές στο να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται και να ανασυνταχτείτε ενόψει ενός απαιτητικού διαστήματος που θα ξεκινήσει γύρω στις 27 Αυγούστου. Από την Δευτέρα το μεσημέρι έως και την Παρασκευή θα είσαστε περισσότερο προστατευμένοι από εμπόδια και μεγάλες δυσκολίες, ενώ και οι συμπτώσεις, οι συγκυρίες και οι καταστάσεις μπορεί να επενεργήσουν αναπάντεχα υπέρ σας. Αγοραπωλησίες, ταξίδια, σπουδές, διαδίκτυο και τα σχετικά, παιδιά και ρυθμίσεις εντύπων και εγγράφων, είναι θέματα που προχωρούν καλά. Αν και η Αφροδίτη αναδρομή, δεν δίνει το 100% στον έρωτα, σίγουρα δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Για καλό και οι καινούργιες γνωριμίες, χρήσιμες, ευχάριστες και τρυφερές.

Tip:  Με ψυχραιμία, μετρό και υπομονή έως Δευτέρα μεσημέρι 14 Αυγούστου αλλά και από το Σάββατο το μεσημέρι 19 έως και την Δευτέρα 21 Αυγούστου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές και οι αβεβαιότητες σας τρελαίνουν καθώς θέλετε να ορίζετε και να κατευθύνετε τα πράγματα, αλλά οι εναλλαγές από το ζεστό στο κρύο δεν θα σταματήσουν έως τις αρχές Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα συγκρούεται με τον Ουρανό. Εκεί που πιστεύει ότι έχετε κερδίσει τη μάχη είτε τον πόλεμο στο χρήμα και τον έρωτα, γίνεται η ανατροπή αλλά και αντιστρόφως. Η εβδομάδα αυτή είναι σύνθετη γενικότερα. Πιο κουραστική από πολλές απόψεις και πιο πολυέξοδη από Δευτερα έως Τετάρτη. Μέτρια αλλά πιο βατή Πέμπτη και Παρασκευή αλλά σαφώς πολύ πιο ευνοϊκή από το Σάββατο 19 έως και την Δευτέρα 21. Αυτές είναι οι μέρες που ο λόγος, η πείρα και γοητεία σας περνούν ερισσότερο παντού. Εξυπακούεται και στο έτερον ήμισυ. Τώρα αν αυτό ανήκει στους Διδύμους, την Παρθένο, τον Τοξότη ή τους Ιχθύς… την κατανόησή σας.

Tip:  Ο Ερμής στην Παρθένο και σε ευθεία τροχιά. Ψυχική ανασύνταξη, ερευνητικό πνεύμα και… σκάλισμα απ’ όπου μπορείτε να κερδίσετε και να μην χάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Είμαστε στο μέσον του Αυγούστου και κάτι μου λέει ότι το μυαλό, η ψυχή και μπορεί και το σώμα δεν ξεκουράζονται επαρκώς. Ανησυχία; Προβληματισμός; Επαγγελματικές υποχρεώσεις και ανακατατάξεις; Ίσως για μερικούς από εσάς και η δυσκολία προσαρμογής σε κάποιον άλλο χώρο ή και η αγωνία για την ρύθμιση ενός ακινήτου. Αυτή η εβδομάδα και οι δύο πρώτες τις επόμενες είναι κάπως πιο βάτες ακόμα και εκεί που υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες. Αυτό γιατί παρόλο το ζόρι που υπάρχει, ο Ερμής παραμένει σε ευθεία τροχιά, ενώ από τις 23 θα φαίνεται ανάδρομος ως τα μέσα Σεπτεμβρίου και αυτό σας άφορα ιδιαίτερα. Προσπαθήστε λοιπόν μέσα σε αυτή την εβδομάδα να συζητήσετε τα πιο σημαντικά που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν με την εργασία και τα ερωτικά σας. Αν ο γάμος ή η σχέση σας δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση τους ο μήνας αυτός μπορεί να κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση. Μειώστε συναισθηματισμό και ενισχύστε ορθολογισμό.

Tip:  Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο το βραδάκι έχετε τις πιο κουραστικές τελευταίες ημέρες αυτής εβδομάδας. Τον νου σας παντού.

Μια ματιά ακόμα: Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7-13/8)

Keywords
ζωδια σημερα, αστρολογικες προβλεψεις, βικυ, βικυ παγιατακη, νέα, αρης, διδυμοι, μαΐου, καλοκαιρι, σημαίνει, ιουνίου, λεων, εκκρεμότητες, ιλιάδα, μετρο, συμμετοχή, δευτερα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, βασιλικος γαμος, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, κομματα, αποτελεσματα, επιθυμιες, ιλιάδα, αδυνατισμα, ακινητα, αφροδιτη, γαμος, δουλεια, εργασια, κοντρα, οδυσσεια, περιοδος, πιεση, σεληνη, υγεια, αγαπη, αγωνια, αυγουστος, αμφιβολιες, βδομαδα, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινεται, γινονται, γοητεια, δευτερα, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, διαδικτυο, εγγραφα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, ερμης, ετερον ημισυ, ευνοια, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, ηλιος, ημισυ, υπομονη, κυρια, κλιμα, κρονος, λογια, λογο, μαΐου, ματια, μινι, μειωση, μικρο, μπορειτε, μυαλο, ξεκινημα, παντα, ο ηλιος, παιδια, πεμπτη, πεισμα, προβληματα, πρωι, ψυχη, ρυθμισεις, ρυθμιση, σαββατο, σιγουρα, συγκεκριμενα, συνεχεια, συμβαινει τωρα, συμμετοχή, σκεψεις, σωμα, σπιτι, σχεδια, ταλαιπωρια, ταξιδια, ταση, τριτη, τσιτα, φυσικα, φορα, χρημα, ψυχραιμια, ομορφα, ανηκει, απο δευτερα, ασχημη, ευθεια, ιδιαιτερα, ιουνίου, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα