Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία από το πρώτο γύρισμα του «My Style Rocks»

Οι διακοπές έλαβαν τέλος για την Κατερίνα Καραβάτου, αφού η πρώτη ημέρα του φθινοπώρου τη βρήκε πίσω στη δουλειά. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από ένα ξέγνοιαστο και γεμάτο ανέμελες στιγμές καλοκαίρι, γύρισε στην πόλη ξεκούραστη και με γεμάτες μπαταρίες για μια καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Το «My Style Rocks» έπειτα από την περσινή επιτυχία πήρε το «πράσινο φως» για τη φετινή χρονιά και έτσι παρουσιάστρια και κριτές θα βρεθούν στις

θέσεις τους για να κρίνουν και να συμβουλέψουν τις συμμετέχουσες για τις στιλιστικές επιλογές τους.

Πέρα από την Κατερίνα Καραβάτου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό που θα είναι παρόντες στο πόστο τους, θα υπάρξει μια νέα άφιξη και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σοφία Χατζηπαντελή. Το πολυσυζητημένο μοντέλο θα καθίσει στη θέση του κριτή – εκεί που μέχρι πρότινος βρισκόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και είναι ενθουσιασμένη.

Η Κατερίνα Καραβάτου πρώτη μέρα στο «My Style Rocks»

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τα καμαρίνια του backstage. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το πρώτο γύρισμα της χρονιάς στο «My Style Rocks», όπως μαρτυρά το σχετικό στιγμιότυπο.

Η Κατερίνα Καραβάτου άναψε το αρωματικό κεράκι της και ξεκίνησε την προετοιμασία για την εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Τα highlights των διακοπών τους μέσα από φωτογραφίες

 Σπύρος Μαρτίκας: Η κίνηση στα social media μετά τις φήμες χωρισμού από τη Βρισηίδα Ανδριώτου

 Στέφανος Κασσελάκης: Το 13 τ.μ. διαμέρισμα που ζούσε ο σύντροφός του στη Νέα Υόρκη πριν την γνωριμία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα