Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη μετά το on air παράπονό της

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», η Ανθή Βούλγαρη εξέφρασε on air το παράπονο της για τον Στέφανο Κασσελάκη και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του, παρά την προσπάθεια που έκανε.

«Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”.

Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… Τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης,

με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια.

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην Ανθή Βούλγαρη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, βρέθηκε σήμερα (1/9) καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή του Mega και έσπευσε να διευκρινίσει στην Ανθή Βούλγαρη τον λόγο που ο νέος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν επικοινώνησε μαζί της.

«Μίλησα μαζί του κ. Βούλγαρη για αυτό και συγκεκριμένα για εσάς, γιατί του είπα ότι θα έρθω εδώ. Μου είπε ότι αυτές τις ημέρες δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα. Απαντά η εταιρία της κινητής που έχει αυτοματοποιημένα. Υπόσχεται να επανορθώσει και σε εσάς κ. Βούλγαρη άμεσα. Λυπάται πάρα πολύ για αυτό που συνέβη. Ξέρει και τον ενημέρωσα για ό,τι έχει γίνει. Λυπάται και θα επανορθώσει. Είναι εξαιρετικά ευγενής και με χαρά θα επανορθώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Παππάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το  03:04′

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Κοντοβά: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με την κόρη της στην Ικαρία – Η αποκάλυψη της ηλικίας της

Αντέδρασε on air η Μαριάντα Πιερίδη: «Τι λες; Πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος για να το παρεξηγήσεις»

Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία από το πρώτο γύρισμα του «My Style Rocks»

Keywords
Τυχαία Θέματα