Ελισάβετ Μουτάφη: Η τρυφερή ανάρτηση για την 5η επέτειο γάμου με τον Μάνο Νιφλή

Σαν σήμερα πέντε χρόνια πριν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο αγαπημένο τους νησί, τη Σαντορίνη. Το ερωτευμένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του και γιόρτασε την αγάπη του με τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν πλάι του.

Η πρώτη πενταετία του έγγαμου βίου κύλησε πολύ όμορφα για την ηθοποιό και τον δημοσιογράφο και σίγουρα έχουν να θυμούνται αμέτρητες χαρούμενες στιγμές. Παρά τις δυσκολίες και τα απρόοπτα που μπορεί να αντιμετώπισαν, έμειναν ενωμένοι σαν γροθιά και τα ξεπέρασαν.

Σήμερα, λοιπόν, η Ελισάβετ Μουτάφη

και ο Μάνος Νιφλής είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

«1/9/18. 5 χρόνια μαζί. Σ’ αγαπώ», σημείωσε η Ελισάβετ Μουτάφη στην ανάρτησή της.

Η Ελισάβετ Μουτάφη για τον γάμο και το πρώτο ραντεβού με τον Μάνο Νιφλή

«Ήταν πολύ αγαπησιάρικος ο γάμος μας, είχαμε πολύ αγαπημένους και κοντινούς ανθρώπους δίπλα μας. Η πρόταση γάμου έγινε μετά από λίγους μήνες σχέσης. Γνωριστήκαμε μέσω της Μαρίνας Ασλάνογλου, που είναι και κουμπάρα μας, και του Βασίλη Μπουζιώτη. Έτσι έγινε η πρώτη επαφή», είχε πει αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη στο «Γεια σου».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρώτο ραντεβού τους, ενώ αποκάλυψε ότι από τη δεύτερη συνάντησή τους έμεινε στο σπίτι του: «Από το πρώτο ραντεβού είχα γοητευτεί και όσο μιλούσαμε άρχισα να νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος μπαίνει επί της ουσίας στη ζωή μου. Ήξερε τι ήθελε, ήταν άμεσος, φοβερά γοητευτικός και είναι βέβαια. Όταν θαυμάζεις κάποιον είναι το πιο σπουδαίο πράγμα.

Από το δεύτερο ραντεβού έμεινα σπίτι του. Ήμουν πια 42 χρονών, ήξερα τι ήθελα, όπως και εκείνος. Έχουμε την ίδια ηλικία. Από εκείνη τη φορά δεν έχουμε μείνει χώρια, εκτός επαγγελματικών ταξιδιών».

Σχετικά με την πρόταση γάμου, η Ελισάβετ Μουτάφη ανέφερε πως έγινε την ημέρα των γενεθλίων της: «Η πρόταση γάμου έγινε στα γενέθλιά μου. Ήταν έκπληξη! Την έγκριση την είχε πάρει από τις κόρες του. Τα κορίτσια ήταν πριν από την εφηβεία, όταν παντρευτήκαμε. Τα κορίτσια είναι άψογα, έχουν μία καταπληκτική μάνα και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Αντέδρασε on air η Μαριάντα Πιερίδη: «Τι λες; Πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος για να το παρεξηγήσεις»

 Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία από το πρώτο γύρισμα του «My Style Rocks»

 Ανθή Βούλγαρη για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα