Cindy Crawford-Naomi Campbell-Christy Turlington-Linda Evangelista: Θρυλική επανασύνδεση για τα supermodels των ’90s

17:00 11/7/2023 - Πηγή: InStyle

Οι θρύλοι του μόντελινγκ Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington και Linda Evangelista επανασυνδέονται για να μιλήσουν για την εμβληματική καριέρα τους στο πλαίσιο της επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ του Apple TV+, The Supermodels.

Στο teaser, τα μοντέλα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90, ετοιμάζονται να μοιραστούν μια πρωτόγνωρη ματιά στον κόσμο του elite modeling και τη ζωή τους

εκτός πασαρέλας.

Η σκηνοθεσία της σειράς έγινε από την Barbara Kopple, η οποία κέρδισε τα Όσκαρ για τη δουλειά της στα ντοκιμαντέρ Harlan County, U.S.A. (1976) και American Dream (1990).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

“Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της – και τους ρόλους των γυναικών μέσα σε αυτήν – αυτή είναι η απόλυτη ιστορία δύναμης και πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας το δρόμο για εκείνες που θα ακολουθήσουν“, αναφέρεται σ’ ένα δελτίο Τύπου για τη σειρά που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

“Ήδη δυνάμεις από μόνες τους, η βαρύτητα που πέτυχαν με την ένωσή τους ξεπέρασαν την ίδια τη βιομηχανία”, προστίθεται. “Το κύρος τους ήταν τόσο φοβερό που επέτρεψε στις τέσσερις να αντικαταστήσουν τις επωνυμίες που παρουσίαζαν, κάνοντας τα ονόματα Naomi, Cindy, Linda και Christy εξίσου εξέχοντα όσο και οι σχεδιαστές. Σήμερα, τα τέσσερα supermodel παραμένουν στην πρώτη γραμμή του πολιτισμού μέσω του ακτιβισμού, της φιλανθρωπίας και της επιχειρηματικής ανδρείας.”

Οι Crawford, 57, Campbell, 53, Turlington, 54 και Evangelista, 58, είναι εκτελεστικές παραγωγοί της σειράς. Οι Brian Grazer, Ron Howard, Sara Bernstein, Justin Wilkes, Kopple, Roger Ross Williams και Geoff Martz είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα