Kate Hudson και Rani Rose είχαν μια matching moment μητέρας-κόρης με τα ζεστά παλτό τους

Η cute φωτογραφία με την Kate Hudson που είχε μια στιλιστικά ίδια στιγμή με την 3χρονη κόρη της Rani Rose, ενθουσίασε τους θαυμαστές της ηθοποιού. Οι δυο τους έφτασαν στο Κολοράντο για τις διακοπές τους, φορώντας παρόμοια ζεστά παλτό.

Η Kate επέλεξε ένα μπεζ παλτό Marni από ψεύτικη γούνα με καφέ τόνους στις μανσέτες πάνω από ένα μαύρο πουλόβερ, ασορτί παντελόνι και δερμάτινες μπότες Stuart Weitzman. Πόζαρε πίσω από την κόρη της ενθουσιασμένη. Η Rani Rose από την άλλη,

πιο σοβαρή, περπατούσε μπροστά στη μητέρα της σε ένα faux shearling parka από το brand Patagonia με παντελόνι/πιτζάμες Άγιου Βασίλη, λευκά αθλητικά παπούτσια και μωβ γάντια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

“Τα πουλιά έχουν προσγειωθεί”, έγραψε η Kate στη λεζάντα της χαριτωμένης ανάρτησης μητέρας-κόρης, προσθέτοντας τα hashtags #coloradogirlies και #xmastime.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson)

Πολλοί σχολίασαν ότι η Rani Rose έμοιαζε πολύ με τη μαμά της στη φωτογραφία, ενώ σε άλλους άρεσαν τα «Penny Lane vibes» των παλτών τους. «Η Penny Lane και η κόρη της», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος πρόσθεσε: “Σχεδόν διάσημες δονήσεις σε αυτό το παλτό. Η αγαπημένη μου ταινία!”.

Almost Famous/2000

Με αφορμή την 20ή επέτειο της καλτ-κλασικής ταινίας Almost Famous, στην οποία υποδύεται την Penny Lane και φορούσε ένα από τα πιο εμβληματικά πανωφόρια στην κινηματογραφική ιστορία, η Kate μίλησε στον James Andrew Miller στο podcast του Origins, για το πώς οι άνθρωποι εξακολουθούν να την πλησιάζουν για να της δείξουν την αγάπη τους για το φιλμ.

«Πιθανότατα δεν έχει περάσει μια εβδομάδα χωρίς κάποιος να μου πει τι είναι για εκείνον η Penny Lane ή το Almost Famous», είπε η Hudson.

Keywords
Τυχαία Θέματα