Rooney Mara: Θα υποδυθεί την Audrey Hepburn σε βιογραφική ταινία

09:47 9/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Rooney Mara θα ενσαρκώσει την iconic ηθοποιό του κλασσικού κινηματογράφου.

Η Apple ετοιμάζει μία βιογραφία για τη ζωή και το έργο της Audrey Hepburn. Η διάσημη ηθοποιός αποτελούσε μια φιγούρα που επηρέασε καθοριστικά τη βιομηχανία του κινηματογράφου. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η οποία διήρκησε τέσσερις δεκαετίες, πρωταγωνίστησε σε μεγάλο

αριθμό επιτυχημένων ταινιών, όπως Breakfast at Tiffany’s, Funny Face, My Fair Lady και Sabrina. Έγινε – και συνεχίζει να γίνεται ακόμη και μετά το θάνατό της – αγαπητή σε ολόκληρη την υφήλιο, όχι μόνο εξαιτίας του τεράστιου υποκριτικού ταλέντου της αλλά και χάρη στην προσωπικότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMDb (@imdb)

Άλλωστε πως θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε το πασίγνωστο quote της στο οποίο έλεγε ότι: “Για να έχετε χείλη ελκυστικά, προφέρετε λόγια καλοσύνης. Για να έχετε μάτια ωραία, κοιτάζετε τι το ωραίο έχουν οι άνθρωποι πάνω τους. Για να μένετε αδύνατος, μοιράζεστε το γεύμα σας μ’ εκείνους που πεινάνε. Για να έχετε όμορφα μαλλιά, αφήστε ένα παιδί να τα χαϊδεύει κάθε μέρα”. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφερε και πολλά ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF. Επομένως, πρόκειται για μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audrey Hepburn (@audrey.hepburn)

Τώρα λοιπόν η Rooney Mara θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη ταινία που ετοιμάζεται από την Apple. Η ίδια έχει αναλάβει επίσης χρέη executive producer. Για τη σκηνοθεσία είναι υπεύθυνος ο Luca Guadagnino που σκηνοθέτησε το Call Me by Your Name και το A Bigger Splash. Τέλος, το σενάριο υπογράφει ο Michael Mitnick, ο οποίος είναι και ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Vinyl.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cinema Monkeys (@cinemonkeys)

Keywords
Τυχαία Θέματα