Η Lily Collins μίλησε για την αστεία γνωριμία της με την πριγκίπισσα Diana

10:03 8/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Lily Collins μίλησε για τις ξεκαρδιστικές εμπειρίες της με τη Bρετανική Bασιλική Oικογένεια.

Πριν από λίγες μέρες η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris εμφανίστηκε στη βραδινή εκπομπή The Late Late Show with James Corden. Ο παρουσιαστής της έκανε πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και η συνέντευξη, όπως ήταν αναμενόμενο, κύλησε ομαλά. Ωστόσο, συζήτησαν για ένα συγκεκριμένο

θέμα, το οποίο ομολογούμε ότι μας τράβηξε λίγο παραπάνω την προσοχή από τα υπόλοιπα. Πρόκειται για τη γνωριμία της ηθοποιού με την iconic πριγκίπισσα Diana.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της λοιπόν ο Corden έδειξε στην Collins μια εικόνα από τα παιδικά χρόνια της.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια μαζί με την πριγκίπισσα Diana. “Εγώ δεν το θυμάμαι αλλά μου έχουν πει για το τι συνέβη τότε” ξεκίνησε λέγοντας η Lily. “Πρόσφερα μερικά λουλούδια στην Diana και όταν πήγε να τα πάρει, εγώ προσπάθησα να τα τραβήξω πάλι πίσω. Όπως μπορείς να φανταστείς όλοι όσοι ήταν μπροστά πάγωσαν κατευθείαν. Από την άλλη όμως ήμουν γλυκιά και φόραγα ένα χαριτωμένο φόρεμα οπότε ποιος θα μπορούσε να με τιμωρήσει;” αστειεύτηκε.

Στη συνέχεια μίλησε για μια ακόμη πιο αστεία εμπειρία της με τον πρίγκιπα Κάρολο. “Σε μικρότερη ηλικία έπαιζα με τα παιχνίδια μου μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο. Κάποια στιγμή εγώ του πέταξα ένα παιχνίδι στο κεφάλι. Περιττό να πω ότι όλοι αγχώθηκαν για άλλη μια φορά” είπε γελώντας. Η οικογένεια της Collins περνούσε χρόνο με τη βασιλική οικογένεια εξαιτίας του πατέρα της. Ο Phil Collins συνεργαζόταν με τον Κάρολο για ζητήματα σχετικά με τον φιλανθρωπικό οργανισμό The Prince’s Trust. “Πήγαινα και εγώ μαζί του, όμως είχα την τάση να κάνω άτακτα πράγματα ως δίχρονο” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D I A N A S P E N C E R (@diana__princess__of__wales)

Keywords
Τυχαία Θέματα