Βορίδης: Απόλυτη στήριξη στους αγρότες και τα ελληνικά προϊόντα

Μήνυμα στήριξης προς τους αγρότες, το εισόδημά τους, καθώς και τα ελληνικά προϊόντα, έστειλε, χθες (18/4), ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, από το βήμα της 3ης ετήσιας τακτικής συνέλευσης της Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ).

Εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, ο κ. Βορίδης ευχαρίστησε την Ένωση «για την παρουσία και τη σημαντική συνεισφορά τους σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αναδείχθηκαν ζητήματα που αφορούν στον αγροτικό κόσμο, ευρύτερα, και στους αγροτικούς συνεταιρισμούς, ειδικότερα».

Σε σχετική

ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως «η ΕΘΕΑΣ όλο και περισσότερο, κάθε χρόνο, κατακτά στη συνείδηση των αγροτών τον ρόλο που πρέπει να έχει μια τέτοια Ένωση, η οποία εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα παραγωγικά κομμάτια της χώρας».

Στην ανάρτησή του, τόνισε, επίσης, πως «η θέση της κυβέρνησης στα κρίσιμα ζητήματα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της ανταγωνιστικότητας των ευρωπαϊκών αγροτικών προϊόντων είναι ξεκάθαρη: απόλυτη στήριξη των αγροτών μας, του αγροτικού εισοδήματος και των ελληνικών προϊόντων».

#Βορίδης #υπουργός_Επικρατείας #ΕΘΕΑΣ
Keywords
Αναζητήσεις
voridis-apolyti-stirixi-stous-agrotes-kai-ta-ellinika-proionta.htm
Τυχαία Θέματα