Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Προάστιο Πρότυπο στο Νέο Ψυχικό

Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και με την παρουσία πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «Προάστιο Πρότυπο» το βράδυ της Παρασκευής στην καρδιά του Νέου Ψυχικού .

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με τον αγιασμό που τελέστηκε από τους 3 ιερείς των εκκλησιών του Δήμου μας μετά τον οποίο η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου προλογίσε τον Δήμαρχο Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη και επικεφαλής του συνδυασμού «Προάστιο Πρότυπο», αναφερόμενη στο μεγάλο του έργο αυτή την τετραετία. Έπειτα, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

και ο επί 9 έτη πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου και έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό: «Όποιος γνωρίζει τον Δημήτρη Γαλάνη θα καταλάβει για ποιο λόγο είμαι σήμερα εδώ και γιατί θα συνεχίσει με την δική σας βοήθεια να διακονεί τον Δήμο. Ελπίδα μας, μετά τις δυσκολίες που περνάει η Θεσσαλία, είναι να ξαναφτιάξουμε τις πόλεις και τα χωριά μας και να τα κάνουμε να μοιάζουν σαν το Ψυχικό και την Φιλοθέη. Γιατί ποιος είναι ο σκοπός της τοπικής αυτοδιοίκησης; να φτιάξουμε ανθεκτικές, σύγχρονες, ανθρώπινες πόλεις. Πραγματικά η δουλειά που κάνεις εσύ και όλη η ομάδα σου Δημήτρη, οδηγεί το Ψυχικό και τη Φιλοθέη προς την κατεύθυνση αυτή».

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης στην κεντρική προεκλογική ομιλία του έκανε μια αναλυτική παρουσίαση των έργων της τετραετίας και τόνισε : «Συνολικά πάνω από 40 πολύ σημαντικά για την περιοχή μας έργα έχουν παραδοθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη, με διασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις.

Ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος μας ήταν η προστασία της φυσιογνωμίας της περιοχής μας. Να παραμείνει ο Δήμος μας μια όαση κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με ξεχωριστή ποιότητα ζωής. Διασφαλίσαμε τη συνέχιση του ειδικού καθεστώτος που διέπει τις κηπουπόλεις – Φιλοθέης και Ψυχικού – πετυχαίνοντας την εξαίρεσή τους από τον ΝΟΚ με ειδική τροπολογία.Και θέλω να δεσμευτώ και απόψε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο ίδιο ειδικό καθεστώς να ενταχθεί και το Νέο Ψυχικό ως αναπόσπαστο μέρος του Δήμου μας. Ότι ισχύει για κάθε ενότητα του Δήμου μας να ισχύει για όλες!»

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού εν μέσω θερμότατων χειροκροτημάτων και με τη ρυθμική επανάληψη του κεντρικού προεκλογικού συνθήματος «Προχωράμε Μαζί Μπροστά», εξέφρασε την πεποίθηση : «Η νίκη θα είναι δική μας. Και θα είναι μεγάλη νίκη και καθαρή. Γιατί έχουμε ένα όραμα για το Προάστιό μας το οποίο υπηρετήσαμε. Γιατί έχουμε έργο που κάναμε. Και γιατί έχουμε καθαρές προτεραιότητες για την επόμενη μέρα.»

Για τους μεγάλους στόχους της επόμενης 5ετίας, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε στην υλοποίηση των παρακάτω: Την αναβάθμιση των δημοτικών κτηρίων, την εντατικοποίηση του προγράμματος στειρώσεων αδέσποτων ζώων, την ήπια ανάπλαση των Τουρκοβουνίων, την αναβάθμιση του φωτισμού και των πεζοδρομίων, την μετεγκατάστασή των απορριμματοφόρων στα Τουρκοβούνια, έξω από τον ιστό της πόλης, τη δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου στο Ψυχικό, τη διεκδίκηση της Παλιάς Αγοράς του Ψυχικού, την ανάπλαση της Πλατεία Ελευθερίας και της Πλατείας Ηρώων και την ολοκλήρωση του τηλεχειριζόμενου αρδευτικού όλων των παρτεριών του Νέου Ψυχικού.

Αναφερόμενος στην τοξικότητα , όπως την χαρακτήρισε , όσων διαχώρισαν την θέση τους και στέκονται ως αντίπαλοι του, ο κ Γαλάνης υπογράμμισε πως: «δεν πρόκειται να αναλωθώ σε καυγάδες με κανέναν. Πριν λίγους μήνες τιμήσαμε όλους τους πρώην Δημάρχους επειδή ειλικρινά το πιστεύω ότι αν ο Δήμος μας είναι στολίδι της Αττικής είναι επειδή όλοι όσοι τον διοίκησαν προσέφεραν.»

Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δήμαρχος παρατήρησε ότι μεταξύ των ανθρώπων που παρακολουθούσαν την τελετή των εγκαινίων ήταν ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Τόκιο, Νάσος Γκαβέλας, ο οποίος για λίγα λεπτά ανέβηκε στο πόντιουμ μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειας του και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Δήμαρχος παρουσίασε έναν έναν τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού « Προάστιο Πρότυπο» , εκθειάζοντας τα προσόντα των 55 συνεργατών του και τονίζοντας: «Είμαστε όλοι εδώ, μπροστά σας ζητώντας μια ακόμα εντολή για να παραμείνει ο Δήμος μας ένα προάστιο πρότυπο! Περήφανοι για όσα κάναμε! Αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα της Φιλοθέης, του Ψυχικού, του Νέου Ψυχικού!Και σας καλώ όλους, αυτή τη νέα 5ετία που ανοίγεται μπροστά μας να την περπατήσουμε και πάλι μαζί. Πάμε!»

Στα εγκαίνια την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ενώ το παρόν έδωσαν ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και πρώην Γεν. Γραμματέας της ΝΔ Αντώνης Σγαρδέλης, η βουλευτής Επικρατείας του Σύριζα και Φιλοθεάτισσα Έλενα Ακρίτα , η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή, ενώ παρευρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Κεχρής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Νίκο Χαρδαλιά: Θάνος Ασκητής, Μάρθα Σαμαρά, Όλγα Παυλίδου- Κουτρουμπή, Εβίνα Γιακουμάτου, καθώς και o Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό. Επίσης παρευρέθηκαν οι πρώην Δήμαρχοι Ψυχικού, Ελένη Κατσαρού και Φιλοθέης Θεόφραστος Οικονομίδης, ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης, ο Πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Λαμπαδιάρης και η Πρόεδρος της Εστίας Ευφημία Προκοπάκη.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ «ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Αγγελάκη-Λυκούρη ΑναστασίαΑνδρονικάκης ΑντώνηςΑποστολάκη ΛίαΒενιζέλου ΈλεναΒεντούρα-Καλοβελώνη ΈλσαΒυθούλκα-Χατζηγεωργίου ΣοφίαΓεωργακόπουλος ΧρήστοςΓιάκας ΓιώργοςΓρηγοριάδης ΓαληνόςΔακτυλά-Λάττα ΝτένηΔασκαλόπουλος ΓιάννηςΔημόπουλος ΓιώργοςΔημουλά ΈλσηΔιακοσταμάτης ΜιχάληςΖαλώνης ΝίκοςΖέππου-Χαρλαύτη ΕλένηΚαλαντζής ΤάσοςΚαραμήτσου ΕυρυδίκηΚαρατζά ΖαφειρίναΚοκορόσκος ΚώσταςΚολιτσιδάκης ΑθανάσιοςΚοσμάς ΣταμάτιοςΚουλουμέντας ΠαναγιώτηςΚουτρουβέλης ΣπυράγγελοςΚουτρουμπής ΓιάννηςΜαζαράκης Γεράσιμος-ΑλέξανδροςΜαλάμη ΜάρληΜανιατοπούλου ΜαριλέναΜαντζαβίνου ΜαριαλέναΜπαζιώτης Γιώργος-ΑλέξανδροςΜπαμπή ΖίναΜπέη-Κατσαρού ΦαίηΠανταζή ΠαυλίναΠαπαδαυίδ-Πατέρα ΝινέταΠαπασιδέρης ΧρήστοςΠαπαδόπουλος-Σορβατζώτης ΆρηςΠαπαχρόνης ΓιώργοςΠάτση-Μπαχαριά ΈλεναΠεσκέση-Παπαδοπούλου ΦαίηΠετρίτση-Μουράντ ΑικατερίνηΣαΐα ΑλίκηΣακελλαράκη ΕιρήνηΣινανιώτου ΚλαίρηΣολιδάκη ΣοφίαΣταυρόπουλος ΣπυρίδωνΣτρίντμποργκ ΜαρίΤζαβέλλα ΜαριτίναΤσαμούταλης ΣωκράτηςΤσουκαλά ΑντιγόνηΦαντόπουλος ΦράνκιΦωτιάδης ΔημήτρηςΧαμαλίδης ΣωκράτηςΧαματζόγλου ΜαργιάνναΧρανιώτης ΧρήστοςΧρυσάφης Ιωάννης

The post Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Προάστιο Πρότυπο στο Νέο Ψυχικό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγκαίνια, Προάστιο Πρότυπο, Νέο Ψυχικό,egkainia, proastio protypo, neo psychiko