Aγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ θα μπει στις 10 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης»

Την πεποίθηση του ότι η ΑΕΚ, με τις επενδύσεις που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, θα βρεθεί στους 10 κορυφαίους συλλόγους μπάσκετ, εξέφρασε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Οι δηλώσεις του κ. Αγγελόπουλου:

“Είμαι

υπερήφανος για το γήπεδο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ μετά από 14 διαφορετικά γήπεδα να καταφέρει την παραχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου. Είχαμε την ατυχία με το πρώτο λοκντάουν και πήγαμε πίσω με τα επιχειρηματικά μας σχέδια. Παραλάβαμε ένα χρέπι και κάναμε μεγάλες επενδύσεις για να το φέρουμε σε μια καλή κατάσταση.

Τώρα βρισκόμαστε στην δεύτερη φάση, με την αρένα, θα αλλάξουμε τα χρώματα, ενώ και εκτός έχουμε σχέδια για να δημιουργήσουμε 1-2 θεματικά πάρκα, τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική”.

Εκτιμώ ότι αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ είναι μέσα στα τοπ-20 brand της Ευρώπης. Με τις επενδύσεις που ετοιμάζουμε στο γήπεδο, που δεν θα είναι μόνο τα θεματικά πάρκα, προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα της πρόσβασης στο γήπεδο, εκτιμώ ότι όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά η ομάδα μας θα ανήκει στις τοπ-10 ομάδες της Ευρώπης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα