Cyberpunk 2077: O Johnny Silverhand θα πει ένα δικό του τραγούδι

Όχι όμως και ο Keanu Reeves...

O Keanu Reeves, όπως ήδη θα ξέρετε, παίζει στο Cynerpunk 2077, όμως αυτό που δεν ξέρατε είναι ότι ο χαρακτήρας του θα τραγουδήσει κάπου μέσα στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3 το IGN μίλησε με τον ηθοποιό, και στην ερώτηση αν θα τραγουδήσει καθόλου μέσα στο παιχνίδι, η απάντηση ήταν ειλικρινέστατη και αφοπλιστική: "Όχι, δεν θέλουν

να τραγουδήσω..."

"Έχουν μία ροκ μπάντα που τους αρέσει, οπότε θα προχωρήσουν με αυτό. Βέβαια έχουμε λίγο ακόμα χρόνο, επομένως ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Ίσως ο αρχηγός της μπάντας με αφήσει να χωθώ κάπου και εγώ. Θα δείξει". Η εμφάνιση του Reeves δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση cameo, καθώς ο χαρακτήρας του έχει τις περισσότερες γραμμές (χωρίς να μετράμε τον V).

Σε άλλα νέα σχετικά με το παιχνίδι, μην ξεχάσετε να ρίξετε μία ματιά στις αποκλειστικές πληροφορίες που προλάβαμε να βγάλουμε από ένα κεκλεισμένων των θυρών demo.

Περισσότερα αναμένεται να έρθουν σύντομα γι' αυτό μείνετε στο IGN.

IGN Greece Rocket League - Radical Summer Trailer Cyberpunk 2077: Nr.2 χαρακτήρας με τις περισσότερες γραμμές διαλόγου ο Johnny Silverhand Sniper Ghost Warrior Contracts - Teaser Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα