Οι developers του Shenmue 3 υποσχέθηκαν να αξιολογήσουν την κατάσταση με το Epic Games Store Exclusivity

Η Epic συνεχίζει να μπερδεύει τους καταναλωτές.

Ο developer του Shenmue 3, Ys Net, και η Epic έχουν υποσχεθεί να «αξιολογήσουν την κατάσταση» όσον αφορά την συμφωνία αποκλειστικότητας του παιχνιδιού για ένα χρόνο με το Epic Games Store, μετά από ανησυχίες από τους fans της σειράς, σύμφωνα με το PC Gamer.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ys Net δήλωσε ότι το πολυαναμενόμενο

Shenmue 3 θα είναι αποκλειστικά στο Epic Games Store για ένα χρόνο. Προς το παρόν, το Shenmue 3 είναι ακόμα διαθέσιμο στο wishlist στο Steam και οι ενημερώσεις στη σελίδα του Kickstarter ανέφεραν μια έκδοση Steam.

Σε μια ενημέρωση που δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου στη σελίδα του Shenmue 3 στο Kickstarter, η Ys Net, η Deep Silver και η Epic έκαναν κοινή δήλωση που, αν και λίγο ασαφής, υπονοούσε ότι κάθε εταιρεία εξέταζε τις ανησυχίες των fans.

"Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι υποστηρικτές μας γνωρίζουν ότι ακούμε τις ανησυχίες τους", αναφέρει η δήλωση. "Παρακαλούμε όλους τους οπαδούς μας να κάνουν λίγο υπομονή, είμαστε σήμερα στην E3 όπου προωθούμε το παιχνίδι και πρέπει να επιστρέψουμε στα αντίστοιχα γραφεία μας για να αξιολογήσουμε την κατάσταση και μαζί να βρούμε έναν δρόμο για να δικαιολογήσουμε την εμπιστοσύνη που δώσατε σε εμάς".

Κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη ή οποιοδήποτε μέρος της δήλωσης δεν έχει υπαινιχθεί ότι θα αναστρέψουν την αποκλειστικότητα ενός έτους της Epic, αλλά αυτό δείχνει ότι γνωρίζουν τις ανησυχίες των fans. Ορισμένοι έχουν ήδη αρχίσει να ζητούν επιστροφές χρημάτων, σύμφωνα με το PC Gamer.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι fans ενός franchise έχουν εκφράσει θυμό για την απόφαση να πουληθεί ένας τίτλος στο Epic Games Store. Το Metro Exodus, μεταξύ άλλων, αντιμετώπισε παρόμοια αντιπαλότητα και σύγχυση σχετικά με την κατάσταση των προ-παραγγελιών του Steam.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceTo Shenmue 3 δεν θα έρθει σε Xbox OneΚι άλλη καθυστέρηση για το Shenmue 3To Shenmue 3 μάζεψε 7 εκατομμύρια δολάρια μέσω crowfunding

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα