Ανανεώνεται το "Pose" για 3η σεζόν στο FX

Περισσότερο θέαμα στη σκηνή της Νέας Υόρκης.

Μπορεί μόλις να ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς των Ryan Murphy, Brad Falchuk και Steven Canals, "Pose" στο FX, όμως τα καλά νέα συνεχίζονται.

Το δίκτυο πλέον υπό τη διεύθυνση της Disney ανακοίνωσε πρόωρα την ανανέωση της σειράς για μια τρίτη σεζόν, σύμφωνα με το THR. Η σειρά βρίσκεται στο

φως της φετινής σεζόν βραβείων ιδίως για τους πρωταγωνιστές της Billy Porter και Mj Rodriguez.

Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε δυναμικά με πολύ καλές κριτικές και νούμερα τηλεθέασης καθώς μετακινούμαστε προς το καλοκαίρι του 1990 και βλέπουμε την επιρροή του "Vogue" της Madonna στην κοινότητα των κοινωνικών χορών.

"Το 'Pose' έχει ανεβάσει την κουλτούρα μας και το τηλεοπτικό μας τοπίο σε σχέση με προηγούμενες σειρές μας και είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τους συν-δημιουργούς Ryan Murphy, Brad Falchuk και Steven Canals για μια τρίτη σεζόν", είπε ο πρόεδρος του δικτύου John Landgraf.

Το cast περιλαμβάνει τους Evan Peters, Kate Mara, James Van Der Beek, Dominique Jackson, Indya Moore, Hailie Sahar, Angelica Ross, Charlayne Woodard, Ryan Jamaal Swain, Dyllon Burnside, Angel Bismark Curiel και Sandra Bernhard και έχει δεχθεί θετική αποδοχή για την περίληψη και trans ηθοποιών.

H σειρά ακολουθεί την υπόγεια σκηνή χορών των ομοφυλόφιλων και ατόμων που δεν αναγνωρίζονται με φύλο καθώς παλεύουν για βραβεία και αναγνώριση στη σκηνή της Νέας Υόρκης υπό την ύπαρξη διάφορων ομάδων γνωστών και ως "Οίκοι".

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης σεζόν.

H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και συχνά βρίσκεται σε σύμπαντα κινηματογραφικά και βιντεοπαιχνικά, Όταν επιστρέφει στο πραγματικό κόσμο, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceΗ NASA ανακάλυψε σύμβολο του Star Trek στον ΆρηΑκυρώσεις και ανανεώσεις 2019Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα