H ταινία Gears of War τρέχει σε εναλλακτική πραγματικότητα - IGN First

Διαφορετικό αλλά ίδιο.

Σε συνέντευξη με το IGN, ο επικεφαλής, Rod Fergusson, του στούντιο 'The Coalition' αποκάλυψε ότι η ταινία "Gears of War" δεν θα ανήκει στο canon του franchise.

"Για να είναι επιτυχημένη η ταινία, θα πρέπει πρώτα να είναι καλή ταινία και μετά μια ταινία Gears", είπε ο Fergusson. "Βασικά για να συμβιβαστούμε με αυτό είπαμε πως η ταινία θα πρέπει να είναι σε εναλλακτική πραγματικότητα. Δεν θα

πρέπει να βασίζεται στην ιστορία του παιχνιδιού, ούτε να επηρεάζει την ιστορία του παιχνιδιού".

Ο Fergusson είπε ότι κάνοντας αυτό αφήνουν χώρο να σκεφτούν δημιουργικά γύρω από το Gears με μοναδικό τρόπο. Εξήγησε ότι την ίδια λογική ακολουθούν σε όλα τα μέσα που μεταφέρουν το Gears, όπως βιβλία και κόμικς.

"Έχω ακούσει που άλλα franchise ξεκινάνε με αυτήν την τεράστια 'Βίβλο', και είναι της λογικής 'αυτοί είναι οι κανόνες', τώρα πηγαίνετε και βγάλτε άκρη μέσα από 700 σελίδες πως θα λειτουργήσει στον δικό μας κόσμο", είπε. "Όταν το κάναμε εμείς, είχαμε μόνο δύο σελίδες. Είπα 'Ορίστε δύο σελίδες από τι δεν πρέπει να γίνει και ιδέες'. Θέλουμε να έχουν την ελευθερία για νέες ιδέες και να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά".

Παρόλα αυτά θα υπάρχουν χαρακτηριστικά του franchise και στην ταινία. Για παράδειγμα, ο Fergusson είπε ότι η ταινία θα διαδραματίζεται στον Sera και θα υπάρχουν γνωστοί χαρακτήρες.

Η ταινία "Gears of War" επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκεται υπό παραγωγή στην Universal τον Οκτώβριο του 2016. Το σενάριο λέγεται ότι έχει αναλάβει ο F. Scott Frazier (Collide, xXx: Return of Xander Cage).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤον ρόλο του Marcus Fenix επιθυμεί ο Dave Bautista στην ταινία "Gears of War"Η ταινία Gears of War βρήκε τον σεναριογράφο τηςNYCC 2016: Η ταινία Gears of War βρίσκεται σε 'πρώιμο στάδιο εξερεύνησης'

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα