Αιγάλεω-Γιούχτας 1-0: Επιστροφή στις νίκες!

Το Αιγάλεω παρότι στα τελευταία του τέσσερα παιχνίδια δεν είχε καταφέρει να πετύχει νίκη αυτή την φορά πανηγύρισε το τρίποντο, καθώς επικράτησε του Γιούχτα με 1-0 για την 7η αγωνιστική των play outs της Super League 2.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα ο Μπάμπης ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 26′ και έβαλε την ομάδα μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο

δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά, με τις ομάδες να μένουν στον ίδιο ρυθμό παιχνιδιού και το σκορ στο εύθραυστο 1-0. Οι γηπεδούχοι προστάτεψαν το προβάδισμα που απέκτησαν από το πρώτο 45λεπτο και έτσι έφτασαν στη νίκη.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης (69′ Γαρουφαλιάς), Ναζίμ (61′ Ικεότσα), Βάρκας (69′ Κολλάς), Νταβιώτης (87′ Τάμπας), Μπουλλάρι (61′ Σταμένκοβιτς).

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Πολυχρόνης, Τζανής (66′ Βρεττός), Κόλα, Κορνιλάκης (76′ Ροβίθης), Μπουτσάκης (66′ Μπουρσέλης), Λώλης (76′ Λιποράσε), Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος (86′ Γκίνη), Αλεξόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα