Ανακοινώθηκαν τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max

Οι φήμες ήταν αληθινές.

Κατέφθασε το iPhone 11 της Apple. Στη σκηνή του Steve Jobs Theater στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια χθες, ο Tim Cook και η εταιρεία παρουσίασαν τα iPhone 11, iPhone

11 Pro και iPhone 11 Pro Max, μια σειρά από smartphone, που έρχεται με τεράστιες αλλαγές στην κάμερα, νέες οθόνες και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Tο iPhone 11 ξεκινά στα $699, το iPhone 11 Pro στα $999 και το 11 Pro Max στα $1,099. Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, στις 15:00 και οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου. Πάμε να δούμε όλα τα νέα specs, χαρακτηριστικά και δυνατότητες των νέων iPhones.

iPhone 11 Pro και 11 Pro Max

Με τιμή πώλησης στα $999 και $1.099, αντίστοιχα, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max έρχονται με τρεις κάμερες, πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας και μερικά νέα κόλπα. Αντικαθιστώντας το iPhone XS και το XS Max, τα 11 Pro και Pro Max έχουν οθόνες OLED 5,8 ιντσών και 6,5 ιντσών με νέα γυάλινη, ματ υφή.

Τα smartphone έρχονται σε χρυσό, ασήμι, space gray, ή το midnight green. Οι οθόνες OLED είναι 15 τοις εκατό πιο ενεργειακά αποδοτικές από τους προκατόχους τους και έχουν αυτό που η Apple ονομάζει "σούπερ οθόνες XDR Retina" με αναλογία αντίθεσης 2 εκατομμυρίων προς ένα και φωτεινότητα, που φτάνει τα 1200nit.

Τα Pro τηλέφωνα τροφοδοτούνται επίσης από το νέο τσιπ A13 Bionic, το οποίο έχει 8,5 δισεκατομμύρια τρανζίστορ και είναι ικανό να ξεπερνά τα 1 τρισεκατομμύρια λειτουργίες της CPU, ανά δευτερόλεπτο. Στο μέτωπο του επεξεργαστή, τα iPhone 11 Pro και Pro Max υποστηρίζουν καλύτερη φυσική επεξεργασία γλώσσας και κίνηση χαρακτήρων, σε εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Το νέο "σχέδιο χαμηλής κατανάλωσης" ανάβει μόνο τα τμήματα του τσιπ που πρέπει να λειτουργούν ανά πάσα στιγμή, γι 'αυτό και η Apple λέει ότι το iPhone 11 Pro έχει 4 ώρες περισσότερη διάρκεια ζωής από το XS, και το 11 Pro Max κρατά 5 ώρες περισσότερο από το XS Max. Τα τηλέφωνα έρχονται επίσης με ένα 18W αντάπτορα γρήγορης φόρτισης.

Εκτός από όλες τις βελτιώσεις της κάμερας, που αναφέρονται για το iPhone 11, το 11 Pro και το Pro Max σάς προσφέρουν μια ρύθμιση τριπλής κάμερας: την κανονική κάμερα, τον φακό 12MP ultrawide και τον τηλεφακό 12MP. Εκτός από την εξαιρετικά βελτιωμένη λήψη φωτογραφιών και βίντεο χαμηλού φωτισμού στη νυχτερινή λειτουργία, τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται "Deep Fusion", που έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Η τεχνολογία Deep Fusion χρησιμοποιεί εκμάθηση μηχανών, για λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό ή μεσαίο φως και καταγράφει εννέα εικόνες, προτού πατήσετε το κουμπί λήψης και κατόπιν τις ενώνει, χρησιμοποιώντας τον νευρικό κινητήρα του iPhone.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΑνακοινώθηκε το iPhone 11 και η τιμή τουH Apple παρουσιάζει ένα νέο Action-RPG για το iPhonePokemon Go: Lucky Pokemon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα