Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ποιος άλλος; ο Μπέλιγχαμ

Με την παρουσία των Rolling Stones στην κερκίδα να δίνει παλμό, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με γκολ, καθώς μόλις στο 6′ ο Γκουντογκάν εκμεταλλεύτηκε διπλό λάθος στην αντίπαλη άμυνα και πλάσαρε για το 1-0,

Ο νεαρός Φερμίν είχε δοκάρι στο 16′ και η ομάδα του Τσάβι ήλεγχε με άνεση, εξουδετερώνοντας Βινίσιους και Μπέλιγχαμ. Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς τελική στο στόχο για την Ρεάλ και το δεύτερο ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία

για το 2-0 των γηπεδούχων. Ο Μαρτίνεθ είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επιστροφή δεν κατάφερε από κοντά ο Αραούχο να νικήσει τον Κέπα.

Μέχρι το 65′ η ομάδα του Αντσελότι που σήμερα συμπλήρωσε 250 παιχνίδια στον πάγκο της Ρεάλ, ήταν άφαντη επιθετικά. 3 λεπτά αργότερα όμως ο Μπέλιγχαμ με φωτοβολίδα εκτός περιοχής ισοφάρισε και έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Άγγλος εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση του Μαρτίνεθ και από τη μικρή περιοχή έγραψε το τελικό 1-2 με αποτελέσμα να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που σκοράρει 2 γκολ στο πρώτο του κλάσικο στον 21ο αιώνα.

Η Ρεάλ έπιασε στην κορυφή την Τζιρόνα, αφήνοντας στο -4 την Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα