Μπέρνλι – Τότεναμ 2-5: Απόλαυση με «Σον-άλντο» και Μάντισον

Η Μπέρνλι αιφνιδίασε την Τότεναμ και πέτυχε το πρώτο γκολ μπροστά στο κοινό της στο Τερφ Μουρ στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. 1-0 με τον Νοτιοαφρικανο Φόστερ να σκοράρει για 2η σερί αγωνιστική (1-0, 4ο λεπτό). Η Τότεναμ ισορρόπησε και ανέβασε την απόδοσή της γυρνώντας το ματς από το ημίχρονο. Ο Σον ισοφάρισε με άψογο πλασέ μετά από ασίστ του Σόλομον με το πρώτο φετινό του γκολ (1-1, 17ο λεπτό) και ο Κρίστιαν Ρομέρο με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε την ανατροπή

με το δεύτερο φετινό του γκολ (1-2, 45+3′).

Η Τότεναμ δεν σταμάτησε και μπήκε με όρεξη και στο δεύτερο ημίχρονο. Ωραίο γκολ ο Μάντισον, δεύτερο φετινό και 1-3 στο 54ο λεπτό, 1-4 στο 63ο λεπτό με νέα ασίστ του Σόλομον και ολοκληρώνει το χατ τρικ μέσα σε τρία λεπτά μετά από ασίστ του Πόρο (1-5, 66ο λεπτό). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μπράουνχιλ στις καθυστερήσεις για την Μπέρνλι που παρέα με τη Λούτον είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς βαθμούς.

Μπέρνλι (Βινσέν Κομπανί): Τράφορντ, Ρόμπερτς, Αλ Ντακχίλ, Ο’Σέι, Μπάιερ (84′ Κορκ) – Μπέργκε (46′ Μπράουνχιλ), Κάλεν, Κολεόσο (68′ Μπρουν – Λάρσεν), Γκούντμουντσον (46′ Ντελκρουά) – Φόστερ, Αμπντούνι (60′ Ρέντμοντ)

Τότεναμ (Άγγελος Ποστέκογλου): Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Ουντόγκι – Μπισούμα, Σαρ (68′ Χόιμπερ), Μάντισον (86′ Έμερσον) – Σόλομον (68′ Πέρισιτς), Κουλουσέφσκι (86′ Σκιπ) – Σον(72′ Ριτσάρλισον)

Keywords
Τυχαία Θέματα