Χωρίς νικητή οι αγώνες σε Μπρίστολ και Σέφιλντ

Μπρίστολ Σίτι και Νότιγχαμ Φόρεστ αναμετρήθηκαν στο «Άστον Γκέιτ» για τον 4ο γύρο του FA Cup. Μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, οι 2 ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα στο 0-0 και θα λύσουν τις διαφορές τους σε δεύτερο παιχνίδι στο City Ground.

Η Μπρίστολ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή τον Κονγουέι. Η Νότιγχαμ χρειάστηκε λίγο χρόνο να ισορροπήσει το ματς, αλλά η εικόνα της απέναντι στην ομάδα

της Championship δεν ήταν καλή.

Στην έναρξη του δεύτερου μέρους, Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Νέκο Γουίλιαμς και Γκιμπς-Γουάιτ. Ο δεύτερος, 1 λεπτό μετά την είσοδό του, δημιούργησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του, με τον Γουντ, όμως να την σπαταλάει. Στο τέλος η Νότιγχαμ έδειχνε να έχει περισσότερες δυνάμεις, ο Μοντιέλ ήταν αρκετά δραστήριος, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μπρίστολ Σίτι (Μάνινγκ): Ο’ Λίρι, Τάνερ, Βίνερ, Ντίκι, ΜακΡόρι (68’ Μπελ), Γκάρντνερ-Χίκμαν, Τζέιμς, Πρινγκ, Νάιτ, Μεχμέτι (77’ Κόρνικ), Κονγουέι (77’ Γουέλς)

Νότιγχαμ Φόρεστ (Εσπίριτο Σάντο): Τέρνερ, Μοντιέλ, Ομομπαμιντέλε, Μουρίγιο, Ταβάρες (65’ Τόφλο), Γιέιτς (46’ Γκιμπς-Γουάιτ), Μανγκαλά, Ντομίνγκες (46’ Γουίλιαμς), Ντανίλο, Χάντσον-Οντόι, Γουντ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Κόβεντρι αναμετρήθηκαν στο Χίλσμπορο για τον 4ο γύρο του FA Cup. Μετά από ένα αρκετά ικανοποιητικό ματς, οι 2 ομάδε2 ήρθαν ισόπαλες 1-1 και θα λύσουν τις διαφορές τους σε δεύτερο παιχνίδι στο «Coventry Building Society».

Η Κόβεντρι ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, με τους Σιμς και Πάλμερ να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Τορπ θα βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους μετά από ασίστ του Σιφ. Δίκαια η Κόβεντρι προηγούνταν στο τέλος του 45λέπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σέφιλντ με τον Ούγκμπο προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Κόβεντρι έκανε αλλαγές γιατί οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει τη μάχη του κέντρου και για να κρατήσει την πρόκριση. Τελικά στο 84’ ο Γκασάμα ισοφάρισε μετά από ασίστ του Μπάναν, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Σέφιλντ (Ρολ): Τσαρλς, Βαλεντίν (81’ Σικέιρα), Μπερνάρ, Φαμέγουο, Τζόνσον, Γκασάμα, Ντιαμπί (81’ Πάλμερ), Μπάναν, Μουσάμπα (73’ Γουίλκς), Ούγκμπο (62’ Σμιθ), Κανταμαρτέρι (73’ Φλέτσερ)

Κόβεντρι (Ρόμπινς): Γουίλσον, Λατιμπεντέρ, Κίτσινγκ, Μπινκς, Εκλς, Σιφ (46’ Γούικ), Τορπ (62’ Τόμας), Ντασίλβα, Πάλμερ (62’ Άλεν), Σιμς, Γκόντεν (73’ Ράιτ)

Keywords
Τυχαία Θέματα