Ίντερ – Μπενφίκα 1-0: «Καθάρισε» ο Τουράμ, στο… μηδέν οι «αετοί»

Παθητικό ρόλο η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «αετοί» απείλησαν στο 13ο λεπτό με τον Άουρσνες, ο οποίος μπήκε στην περιοχή των «νερατζούρι» και ξεχασμένος από τους αμυντικούς των γηπεδούχων δοκίμασε με σουτ να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ζόμερ κράτησε το μηδέν στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Ντι Μαρία ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ελβετού κίπερ.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας και χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ ανέβασε ρυθμό και απείλησε πρώτη στο 55′ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τρούμπιν. Έξι λεπτά αργότερα ο Τουράμ με ωραίο πλασέ κέρδισε τον γκολκίπερ της Μπενφίκα για το 1-0.

Η Ίντερ πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στο όμιλο και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, όσους έχει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ στην πρώτη θέση, ενώ η Μπενφίκα βρίσκεται στον «πάτο» του γκρουπ χωρίς βαθμούς.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι, 3-5-2): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (73′ Νταρμιάν), Μπαρέλα (90+1 Κλάασεν), Τσαλχάνογλου (84′ Ασλάνι), Μικιταριάν, Ντιμάρκο (84′ Αουγκούστο), Τουράμ (73′ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες.

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιθ, 4-2-3-1): Τρούμπιν, Μπα (23′ λ.τρ. Αραούχο), Οταμέντι, Μοράτο, Μπερνάτ (80′ Καμπράλ), Ζοάο Νέβες, Κοκτσιού (69′ Μούσα), Ντι Μαρία (80′ Τζούρασεκ), Άουρσνες, Ράφα Σίλβα (68′ Τσικίνιο), Νέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα