Παναθηναϊκός: Καλύτερα καρπούζι, παρά στόπερ! Ή πάρε κανονικούς ή πάρε τον Τερίμ και την «αυλή» και φύγετε όλοι μαζί!

Παναθηναϊκός: Αν ο Αλαφούζος θέλει να δει κάποια στιγμή την ομάδα του πρωταθλήτρια, ας σταματήσει τα… τσίρκα που του φορτώνουν και να πάρει δύο στόπερ «κολώνες» μήπως και…

Ο Παναθηναϊκός χάνει τον Μπερνάρ, αλλά συνεχίζει να χάνει τα… αβγά και τα πασχάλια στην άμυνα. Έκαναν και τον Ζαμόρα φορ! Έβσλε γκολ, είχε δοκάρι και έχασε κι άλλο ένα! Καλώς τα παιδιά και 0-1 (τελικό) στη Λεωφόρο. Ο Ζαμόρα που είναι εξτρέμ και

έπαιξε φορ έβαλε από νωρίς μπροστά στο σκορ τον Άρη και άντε μετά βγάλτο!

Με έναν κανονικό στόπερ – λέμε τώρα – ο Παναθηναϊκός. Τον Ούγκο που δεν παίζει κιόλας απλά υπάρχει στο ρόστερ για να λέει ο Φατίχ Τερίμ οτι έχει κεντρικούς αμυντικούς. Και να πήγαινε καλά το πράγμα πίσω όλη τη χρονιά, πάει κι έρχεται. Δεν είχες να βάλεις, πήγες με λύσεις ανάγκης, το έφαγες και πάμε παρακάτω.

Το πρόβλημα είναι εξίσου άλυτο στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού όταν παίζει και ο Γεντβάι και ο Ακαϊντίν. Ειδικά ο τελευταίος έχει κάνει τις γκέλες. Ευτυχώς που ήρθε δανεικός, θα επιστρέψει στην Τουρκία και δεν θα λείψει και σε κανέναν. Μόνο στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού!

Ο Γιάννης Αλαφούζος που αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν, «καίει» λεφτά από την ημέρα που πήρε τον Παναθηναϊκό, ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπερνάρ. Γιατί με τον βραζιλιάνο δεν μίλησε για ανανέωση, αλλά μόλις τον ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μινέιρο προσπάθησε να τον πάρει δανεικό, αλλά αρχικά δεν ασχολήθηκε μαζί του ως ελεύθερο.

Ρε, ποιον αντί – Μπερνάρ; Ο Παναθηναϊκός είναι… ελάτε να τα πάρετε πίσω, χωρίς τον τεράστιο Κώστα Πρέκα. Άμυνα για τα πανηγύρια. Αυτός είναι και ο λόγος που έχασε το πρωτάθλημα. Ή καλύτερα δεν μπόρεσε να το διεκδικήσει ούτε μέχρι την προτελευταία αγωνιστική όπως έκανε πέρσι με τον Γιοβάνοβιτς.

Πρώτα ας ψάξουν να βρουν οι αρμόδιοι δύο 11αδάτα στόπερ να πάρει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι (καλός ο Γεντβάι για τρίτος) και μετά μιλάνε για πρωτάθλημα και τα ρέστα. Τον Γενάρη πήρε Ούγκο και Ακαϊντίν. Και οι δύο μαζί δεν κάνουν έναν κανονικό. Δεν το έχουν! Καλύτερα καρπούζι, παρά στόπερ!

Μέχρι και ο Ντραγκόφσκι… έτρεμε με τον Ούγκο. Ζωντάνευε η μπάλα στα χέρια του και έφευγε!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα