Παρτίζαν – Ζάλγκιρις 81-72: Πολύ σκληρή για να πεθάνει (highlights)

Η Παρτίζαν υποδέχτηκε την Ζάλγκιρις στην Στάρκ Αρένα για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήθελε την νίκη για να παραμείνει σε τροχιά play-off. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλο έδαφος.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Έβανς και τον Γκιεντράιτις να βάζουν δύσκολα στους γηπεδούχους. Αντίθετα, η Παρτίζαν έδειχνε να μην έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι βρισκόμενη στο -4 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο

δεκάλεπτο ξεκίνησε εκεί που σταμάτησε και το πρώτο. Η Ζάλγκιρις με Χέις και τον καυτό Έβανς στην πρώτη περίοδο ισοπέδωσε την Παρτίζαν. Ωστόσο, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε αντίδραση με τον Νάναλι να φτάνει την διαφορά στο +2. Στη συνέχεια ο Λεντέι και ο Αβράμοβιτς ήταν αυτοί που έφεραν το ματς στα ίσια. Το ματς αργότερα πήγε πόντο-πόντο μέχρι ο Πάντερ να βάλει μπροστά τους Σέρβους κρατώντας τη διαφορά ξανά στους δυο πόντους, μέχρι να λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Παρτίζαν είχε τον Λεντέι σε πολύ καλό βράδυ, ο οποίος έφτασε τους 17 πόντους. Ωστόσο, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι κατάφερε με τον Έβανς να φτάσει τη διαφορά στον πόντο και τον ίδιο να φτάνει τους 20 πόντους στο αποψινό παιχνίδι.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο γήπεδο και πίεσαν για να προηγηθούν στο παιχνίδι με τον Καμίνσκι να είναι εύστοχος από τα δίποντα. Εκτός από τον Καμίνσκι καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι είχε και ο Ντόζιερ. Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε θρίλερ με την Ζάλγκιρις, αλλά η Παρτίζαν πήρε την νίκη με τελικό σκορ 81-72.

Με αυτή την νίκη η Παρτίζαν έφτασε στο 12-11 υποχρεώνοντας τη Ζάλγκιρις να υποχωρήσει στο 8-15.

Την επόμενη αγωνιστική η Ζάλγκιρις θα υποδεχτεί την Εφές (31/1,20:00), ενώ η Παρτίζαν θα ταξιδέψει στο Πριγκιπάτο για να αντιμετωπίσει την Μονακό (31/1, 20:00).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα